Sandrusia6 Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 (edited) Hej! Kiedys snila mi sie burza, pozary... Po jakims czasie znow snila mi sie burza, grzmoty, blyski i znow pozar.Teraz snil mi sie pozar. Podpalilam go z moja ex przyjaciolka, potem ja zaczelam go gasic i wina za ogien spadla na nia... Dziwne... No, ale zastanawiam sie co znacza te burze i pozary... Edited June 8, 2009 by Sandrusia6 dopisalam inne sny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Sandrusia6 Z treści snu wynika że spowodujesz jakąś kłótnię lub awanturę - ogólnie zaognienie jakieś sytuacji lub nawet przysłowiowe "dolanie oliwy do ognia" - może dojść nawet że się zreflektujesz i nawet będziesz próbowac załagodzić sprawę.. możliwe też obwiniasz o coś swoją byłą przyjaciólkę.. i stąd ten sen Sen może również oznaczać jedynie obawy przed tym co napisałam powyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandrusia6 Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 A dziekuje No dzis poklocilam sie z mezem, nie zeby bardzo ale bylo troche "burzliwie" po wyjasnieniu wszystkiego pogodzilismy sie Ah, snia mi sie jeszcze czesto zmije i weze o pieknych zywych kolorach... Np dzis snila mi sie zmija, tylko pierwszy raz nie byla zywa, lezala uschnieta na klamce od drzwi. Byla czerwona, mienila sie jakby byla w cekinach... Co to moze znaczyc? Dziekuje za interpretacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandrusia6 Posted June 27, 2009 Author Share Posted June 27, 2009 Znowu kilka dni temu snily mi sie blyski, jeden strzelil w drzewo... A dzisiejszej nocy-moja ciocia ktora umarla(podobno na serce) ale nie widzialam jej,jako trupa.. Widzialam nurkow poszukujacych ciala w jeziorze, jezioro bylo piekne, spokojne i baaardzo duzo trzciny,zieleni piekny widok nurkow bylo bardzo duzo, jeden z nich utonal,przez dziure w plocie (balustrada) widzialam jak lezal w tej wodzie,(dziura powstala na wskutek wypadku) ja siedzialam w aucie ze znajomymi i mezem, mowie zatrzymajmy sie,powiemy ze tam ktos utonal, a kolega mowi "nie martw sie-znajda go" i pojechalismy gdzies...Za chwile znalazlam sie nad jeziorem z siostra i jej kolezanka, w namiocie, balam sie tam zasnac... Czulam strach, ze ktos przyjdzie i zrobi nam krzywde tak jak tej mojej cioci (a niby na serce umarla) Wiem, wiem nie "poskladany" ten sen :/ W ogole ja to mam dziwne te sny... Prosze o interpretacje DZiekuje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 A mi sie dzis snil Michael Jackson . To dlatego, ze troche przezylam jego smierc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcvice Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Sandrusia - we śnie dostałaś naganę za niedobry uczynek mężczyźnie. Nie bój się mówić - zostaniesz wysłuchana. Przepraszam, że tak interpretuję ale Twoja egzystencja zostanie zmącona niemoralnym i rozrzutnym trybem życia (uważaj na to a Twoje sprawy rodzinne ułożą się dobrze!). Czeka Cię kryzys emocjonalny i pojawi się jakiś nowy rywal / rywalka. W pewnej sprawie zdana jesteś wyłącznie na siebie - pamiętaj o tym i nie daj się ogarnąć niepewności! Bądź opanowana a zjednasz sobie zwolenników. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandrusia6 Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 Pisalam 3 razy i ciagle mi sie usuwalo :/ Jesli chodzi o Twoja interpretacje to musze Ci powiedziec ze duzo sie zgadza, ostatnio kombinowalam jak by tu zrobic, by mezyk byl o mnie zazdrosny, nie chcialam zrobic cos zlego, chcialam by tylko zwrocil na mnie uwage, zapytalam Go nawet co by bylo gdybym go zdradzila I powiedzialam mu ze wkurza mnie, ze ciagle pracuje, ze jest ciagle zmeczony,ze kiedy wraca z pracy zajmuje sie dzieckiem a nie mna!!! potem pada, zasypia gdzie tylko sie da, na krzesle, na siedzaco,oparty o lozeczko itd... Z jednej strony mi Go szkoda bo on to wszystko robi zeby nam niczego nie zabraklo, a niestety kryzys dotknal nas baaardzo, ciezko jest nam, potem zajmuje sie dzieckiem zebym mogla ja odpoczac bo jestem z nim caly dzien... Moze nie powinnam sie zloscic i kombinowac tylko odczekac ten trudny dla nas czas... Tylko co jak bedzie potem za pozno? W sumie sama nie wiem co robic No i poklocilam sie z moja mama, wiem ze teraz juz nic z tego dobrego nie wyjdzie Skonczy sie to bardzo brzydko,mozna powiedziec ze juz ja stracilam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandrusia6 Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 Ah, snia mi sie jeszcze czesto zmije i weze o pieknych zywych kolorach... Np dzis snila mi sie zmija, tylko pierwszy raz nie byla zywa, lezala uschnieta na klamce od drzwi. Byla czerwona, mienila sie jakby byla w cekinach... Co to moze znaczyc? Dziekuje za interpretacje A tego nikt mi nie zinterpretuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmurzasta Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Przepraszam, ze pisze o tym tutaj, ale nie wiem jak zalozyc nowy watek, a ciagle mi sie sni jeden sen i chcialabym poprosic o interpretacje. jak sie zaklada nowy temat? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 chmurzasta, wejdź na forum Prośba o interpretację snu - Forum ezoteryczne Ezoforum.pl i na górze trony kliknij "Nowy Temat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 A tego nikt mi nie zinterpretuje? te kolorowe zmije i weze to twoje pragnienia, marzenia - ale tez sygnal, ze w niewlasciwy sposob chcesz je realizowac moze trzeba zmienic sposob dzialania (np. daj czesciej odpoczac mezowi po pracy, podzielcie sie wieczorem obowiazkami - jesli dasz wiecej od siebie, maz nie bedzie tak padal na nos; i pogadaj z mama - ona pewnie na to czeka, takie rozmowy-klotnie bardzo bola, tu pisze podwojnie - jako mama i zarazem juz bez swojej mamy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts