karszp Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 mialam sen w ktorym moje usta byly wypchane szpilkami. Nie moglam ich wyciagnac bo kazdy najmniejszy ruch przyprawial mnie o bol. Jezyk, policzki i wargi mialam poprzekuwane i z tych miejsc lała się krew. Co moze oznaczac taki sen? sama nie potrafię go zinterpretowac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 karszp, najprościej mówiąc - kłótnia. Ostre przedmioty symbolizują zwykle ostre słowa, które w rzeczywistości wypełnią nasze usta, bądź które przyjdzie nam przełknąć. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 karszb Uzupełniajac wypowiedź Sephiry: Moze to mieć tez zwiazek z wyrażeniem żalu lub pretencji ponieważ we snie odczuwasz ból i leje się krew.. ponadto próbujesz je wyciągnąć co mośe świadczyć o Twojej desperacji - po mojemu mozesz zostać zmuszona do wypowiedzenia (wyrażenia) tego co czujesz P.S. wybaczcie mi błędy, ale ALT mi sie nie dociska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts