Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedawno miałam koszmar do teraz nie daje mi spokoju . Byłam z moja blisko przyjaciółką na obozie/biwaku ? i stałyśmy na schodach, to było zejście do wody ostatni schodek był zalany . I ona tam wpadła i nie mogła do mnie dopłynąć i jakiś chłopak po nią wskoczył i uratował . I jak już wyszła to mówi ze idzie sie przebrać bo jest mokra . Ja zostałam i rozmawiałam z tymi chłopakami ( było ich 5 ) i jej bardzo długo nie było i patrze a na chodniku obok leży jej telefon. Zaczęłam sie bać i poprosiłam ich żeby mi pomogli jej szukać. I wszyscy poszli szukać do takiego lasu było w nim pełno bardzo wysokich krzaków . I ja sie dowiedziałam od tych chłopców że w tym lesie zabijają. Wtedy to już policja, ludzie z psami wg pełno osób jej szukało. I jej już nie było kilka dni i ja mowie że ja zabili, ale nikt mi nie chciał wierzyć - mówili ze pewnie uciekła albo niedługo wróci wiec poszłam sama szukać. I była tablica przy tym lesie chyba były tam wyniki jakiegoś meczu... I szłam tym lasem i patrzę noga jedna potem druga podnoszę ale to była noga manekina. I za chwilkę jest jeszcze jedna noga ale tym razem zakrwawiona ucięta tak do kolana i to była właśnie noga mojej przyjaciółki i potem ręce leżały wszystko ucięte i zakrwawione i na koniec głowa ja zaczęłam krzyczeć i zaczęłam uciekać . Co to może oznaczać dla mojej przyjaciółki i dla mnie oczywiście ;p ?

Gość winteer
Napisano

ann...*

Ten sen ewidentnie dotyczy Ciebie a nie Twoje przyjaciółki.

Treść wskazuje na jakąś tymczasową sytuację, która dostarcza Ci wystarczajaco duzo wrazeń (wpadniecie do wody), a które nie sa do końca przez Ciebie pożądane (chce sie wysuszyć) i liczysz na czyjąś pomoc.

Mogłaś się nawet sama w tym wszyskim pogubić, mozliwe ze nie rozumiesz sama siebie ani własnego postepowania, a pewne zachowania czy przyzwyczajenia powinnas odrzucić abys mogla pójść na przód... możliwe że bedziesz szukać rozwiazania problemu ktory Cie trapi...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...