Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie... od jakiegoś czasu co dwa , trzy dni śnią mi się trąby powietrzne. To są tak niesamowicie realistyczne sny , że budząc się ,muszę dać sobie chwilę by uzmysłowić sobie , że to nie zdarzyło się naprawdę. Trąby powietrzne pojawiające się w tych snach są wielkie , czarne niczym tornada... widzę jak powstają i jak zbliżają się do mojego domu ( w każdym śnie domem jest inne miejsce, inne otoczenie i ludzie) W każdym z tych snów zamykam się w pomieszczeniu/ w domu i te tornada przechodzą dokładnie nade mną dokonując okropnych zniszczeń i bałaganu. Mi nigdy nic się nie dzieje ani osobom które są w pobliżu ale ze snu na sen czuję coraz większy niepokój i strach mając w myśli coś typu " udało mi się ale następnym razem mogę nie zdążyć się schować"...

Zwykle jest tak , że trąba pojawia się gdzieś na niebie w niedużej odległości od domu, potem przechodzi nad domem , kawałek się oddala po czym wraca tą samą drogą... Potem pamiętam tylko strach i bałagan... Nie znam się na snach dlatego zwracam się do Was z prośbą o interpretację.. Pozdrawiam serdecznie. :zegar:

Gość winteer
Napisano

Lisabrego

Prawdopodobnie w Twoim zyciu dzieje sie coś nad czym nie masz kontroli, dlatego sen się powtarza poniewarz to sygnał aby coś z tym zrobić zanim będzie za późno i jakaś sytuacja dokona spustoszeń w Twoim życiu

Napisano

Dziękuję Winteer...

Też podobnie starałam się interpretować te sny... jednak nie wiem jakiej dziedziny życia mogą one dotyczyć... Czy trąby powietrzne mają jakiś związek z konkretnym tematem? Tego właśnie nie wiem i to mnie niepokoi...Z czym może to być zwiazane...? Praca? rodzina? zdrowie? może ma to jakieś bardziej konkretne odniesienie?

Gość winteer
Napisano

To niestety nie wynika z treści snu - na wszelki wypadek miej oczy szeroko otwarte i działaj rozważnie..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...