sennikowa Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 Witam, bardzo proszę o interpretację mojego snu. Śniło mi się, że poszłam do chłopaka z którym już nie jestem i otworzyła mi jego mama z niemowlęciem w nosidełku, okazało się, że to ja byłam matką tego dziecka, a mój były chłopak ojcem. Zdziwiło mnie w tym śnie to, że opiekowaliśmy się tym niemowlakiem (dziewczynką) na zmianę, kilka dni on kilka dni ja. Co może oznaczać ten sen?! Z chłopakiem rozstaliśmy się niedawno, mogło dojść do takiej sytuacji, że jestem w ciąży. Jest młodą dziewczyną, obawiam się tego, a do tego jeszcze taki sen... Z tego co pamiętam to prawdopodobnie byliśmy dalej razem w związku z tym chłopakiem. Proszę o odpowiedź. Czy to może być jakaś przepowiednia że wrócimy do siebie ?
akae Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 hej jak dla mnie nasuneły mi sie takie wnioski. Oboje nie bardzo dojrzeliście do związku , zrzucając nawzajem na sibie odpowiedzialność.. bo dziecko w tym śnie jak dla mnie to symbol odpowiedzialności dojrzałości.. Pozdrawiam
Gość winteer Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 Nie sądzę żeby to była przepowiednia a jedynie Twoja życzeniowa postawa... być może mieliście jakieś wspólne cele które taraz realizujecie osobno (tj wychowywanie dzecka we śnie)
Rekomendowane odpowiedzi