Malakalipsa Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Moja koleżanka miała w nocy dziwny sen. Śniło jej się, że nie może oddychać, ponieważ z ust cały czas płynęła jej krew. Czasem był to prawie tak silny strumień jak rzeka. Czy ktoś może to dla mnie i dla niej zinterpretować? Cytuj
Gość Mafciek Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Regulamin działu punkt 5. Nie opisuj snów innych osób Cytuj
Malakalipsa Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 A jeżeli moja koleżanka nie ma dostępu do internetu i wie, ze ja mam to czemu nie mogę? Cytuj
Gość Mafciek Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 No możesz ale nic z tego nie wyniknie, przeczytaj regulamin to się dowiesz dlaczego. Jeśli bardzo chcesz to mogę to spróbować zinterpretować ale to jest bez sensu.. Cytuj
Pysiaczek Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 A jeżeli moja koleżanka nie ma dostępu do internetu i wie, ze ja mam to czemu nie mogę? Regulamin i na to pytanie daje odpowiedź : Brak istotnych szczegółów na temat odczuć i wrażeń, może zniekształcić interpretację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi