Skocz do zawartości

Sen o chłopaku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj w nocy śnił mi się chłopak, który od jakiegoś czasu jestem... zadużona. Jest ode mnie rok młodszy. Śniło mi sie, że byliśmy w szkole, rozmawialiśmy, usiedliśmy na ławce obok sali, po jakimś czasie przytulilismy się tzn. przyłożyliśmy swoje głowy skroniami do siebie, wziął mnie pod rękę, a potem odsunął mnie od siebie, wstał i podszedł do jakiejś innej dziewczyny.

Napisano

Dominika jak sama napisałaś, jesteś w nim zadłużona, napewno też o nim myślisz, wiec Ci się śni...

A to, że w śnie poszedł do innej dziewczyny jest wynikiem Twoich obaw, że może zamiast Ciebie "wybrać" jakąś inną.

Napisano

Witam!

dziś śnił mi się moj były chłopak, ż e się kłocimy ze robi mi wyrzuty,on siedział przed komputerem i ogladał zdjecia mojej kolezanki, która w tym mąmecie do mnie pukał w okno i weszła do mnie do domu,robiłam jej kanapki z chleba i sera i odczasu do czasu wchodzilam do pokoju i klocilam sie z chlopakiem az wkoncu z nim zerwalam.Z tej kolezanki nagle zrobila sie moja kuzynka sprzatałam podłoge tzn zamiatalam i jeszcze przyniej zakladalam turkusowe adidasy ktore juz dawno mam w rzeczywistosci na smieciach a w snie byly jak nowe i co to znaczy;):):) ttroche zaduzo faktow ale od paru dni caly czas mi sie cos sni;) dziekuje za zinterpretowanie mojego snu jesli to wogole mozliwe;) pozdrawiam