saraandagnieszka Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Dzisiaj koleżanka moja opowiedziała mi o swoim ostatnim śnie , który śni się od czasu śmierci pewnej Klaudii z naszej szkoły , której nie znała. W tym śnie Klaudia przyszła do niej i pokazała jej piekło , w którym Magda ( ta koleżanka ) ze swoją przyjaciółką Weroniką były tam. Klaudia pokazała im jak diabli rozrywali ich na strzępy , i ostrzegła ich , żeby się zmieniły, bo jeżeli nie to tak będą miały. Magda mówiła też , że po pogrzebie Klaudii śniło jej się , że Klaudia prosiła ją o pomoc, a Magda do dziś nie wie jak jej pomóc. Minęły już ok. 6 miesięcy , a ona nie może już z tym żyć. Modli się , ale jest coraz przez to gorzej.;( Co może zrobić w tej sytuacji ? Cytuj
Gość Varyvein Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Nie mogę interpretować czyichś snów. Niech ta koleżanka osobiście tu napisze i ze szczegółami co się jej śni. Cytuj
misiakxd Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 ca mam Ci powiedzieć -,- .... to co Ci napisały to mi się śniło i tyle ..... -,- Cytuj
Gość Varyvein Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 Jak dokładnie wyglądało piekło, jak wyglądali diabli, jak długo te odwiedziny trwały, w jaki sposób koleżanka cytuję "przyszła we śnie" czy normalnie, czy miała jakieś specyficzne atrybuty? Cytuj
saraandagnieszka Napisano 25 Maja 2010 Autor Napisano 25 Maja 2010 po prostu ta koleżanka miała wbite noże .. była zakrwawiona . poszarpana .. a diabli tacy jak diabli . zwykli . piekło : ogień . .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi