Jerry Napisano 19 Września 2010 Napisano 19 Września 2010 (edytowane) Witam! Proszę o interpretację dwóch ostatnich snów: Sen pierwszy "Bycie duchem" Śniło mi się że byłem z siostrą w domu i coś lub ktoś postawiło warunek że ktoś z nas musi umrzeć. Siostra o niczym nie wiedziała, a że to młodsza siostra postanowiłem iż to ja umrę, po czym rozciąłem sobie szyję i wykrwawiłem się. Następnie stałem się duchem, widziałem swoje ciało leżące tuż przy oknie, chodziłem po domu. Rozmawiałem (jako duch) z tatą (który wrócił do domu), mamą i siostrą. Cała trójka mnie nie widziała jedynie mnie słyszała. Nie pamiętam treści rozmów. Później się obudziłem. Sen drugi "Pobicie" Dzisiaj miałem sen, w którym zobaczyłem dawną miłość idącą drugą stroną ulicy, spojrzała na mnie, po czym się do niej uśmiechnąłem. W pewnej chwili nie wiadomo skąd podszedł do mnie gruby chłopak z "grobową" miną i zaczął mieć do mnie pretensje, powiedział "Nie masz się do kogo uśmiechać ?" po czym mnie odepchnął. Nie wiem dlaczego, ale wpadłem w szał, rzuciłem się na niego z pięściami i zacząłem go bić, aż stracił przytomność. Z dalszej części snu pamiętam tylko karetkę pogotowia, zbiegowisko ludzi wokół niej i odjazd karetki z tym chłopakiem na sygnale. Proszę o interpretacje moich snów. Z góry dziękuję Edytowane 4 Października 2010 przez Jerry błąd Cytuj
Jerry Napisano 11 Października 2010 Autor Napisano 11 Października 2010 Mógłby mi ktoś zinterpretować chociaż 1 sen ?? Cytuj
Gość winteer Napisano 11 Października 2010 Napisano 11 Października 2010 Co do ducha - nasuwają mi się dwie sprawy - albo jesteś do tego stopnia ignorowany przez bliskich że aż "niewidzialny"... albo ten sen wskazuje na aż tak wielkie poświęcenie wobec kogoś (we śnie była to siostra). A co łaczy Cie z dziewczyna z drugiego snu? Domyślam się, że ona Ci sie podoba.. ale czy ty podobasz się jej? Czytając drugi sen - odniosłam wrazenie, że masz nie lada trudnosci aby dziewczyna odwzajemniła Twoją sympatię. Więcej pomysłów na sny nie mam - powiedz chociaż czy to co napisałam, ma wogóle jakies odniesienie w realu? Cytuj
Jerry Napisano 18 Października 2010 Autor Napisano 18 Października 2010 (edytowane) Dziękuję bardzo za interpretacje! Coś w tym jest.. z tym poświęceniem to nie wiem czy to jednak o siostrę chodzi, bo to młodsza siostra (a wiadomo jak to z młodszymi siostrami =] ) Chociaż z drugiej strony "kto się czubi ten się lubi" Nie musi tu chodzić dokładnie o siostrę ? Co do dziewczyny z drugiego snu to podobała mi się strasznie w dzieciństwie, teraz jakoś to wygasło Zdziwiło mnie tylko to, że mi się przyśniła.. wcześniej nie było takich sytuacji. Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Jerry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi