solaola Napisano 24 Października 2010 Napisano 24 Października 2010 Chciałabym zrobić na sam początek nieco wstępu. Kiedyś(jakieś kilka miesięcy temu) rozmawiałam z przyjacielem o znaczeniu snów i takich tam różnych rzeczach tego typu. Napisał mi(bo była to znajomość internetowa), że kiedyś przez 2 tygodnie śnilo mu się, że wypadają mu wszystkie zęby, ale nic się nie stało. Od tamtego czasu(gdy mi to powiedział) nie minęło zbyt wiele, a dziś, od 3 miesięcy mój przyjaciel nie żyje. Dzisiejszej nocy, śnilo mi się, że jeden z dolnych zębów, któryś z tych tylnich, napełnia mi się krwią, która była wręcz sina. Nie miała koloru bordo, tylko taki właśnie siny/fioletowy. Pamiętam, że próbowałam temu zapobiec i szczotkowałam zęby bardzo szybko(widziałam swoje odbicie szczotkującej w lustrze łazienki). Bałam się.Najpierw widziałam ząb wypełniający się z perspektywy takiej, jakbym była w środku jamy ustnej, potem już widzialam siebie w lustrze. Jednak to szczotkowanie nie dawało zbyt wiele... Wiem też, że od krwi(krew była w środku), spuchła mi dolna warga. Byłam bezradna. Na tym sen się skończył. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi