Jump to content

Próba rozbicia kubka w złości

Guest bluedog

Recommended Posts

Guest bluedog

Jest to mój pierwszy post więc witam serdecznie.

Mieszkam od 6 lat z dziewczyną wspólnie w mieszkaniu w bloku. Mamy taką parkę znajomych, która jest w naszym wieku - ok 30 lat. Ostatnio bardzo dużo zastanawiam się nad naszą wspólną przyszłością i planuję wkrótce zakończyć nasz związek. Kolega wie o sprawie i stara mi się pomóc znaleźć mieszkanie, kredyt..

Śniło mi się, że nasi znajomi przyszli do nas na kawę. Nasze mieszkanie wyglądało normalnie. Siedzieliśmy w czwórkę przy ławie i piliśmy kawę. Pamiętam, że moja dziewczyna powiedziała coś w stylu 'nie myjesz garów <ileś tam> dni, i że to się skończy..'. Obudziła się we mnie potworna złość, zabrałem swój kubek z kawą, poszedłem z nim do przedpokoju i cisnąłem nim o podłogę. Kawa się rozlała, ale kubek się nie rozbił. Złość była jeszcze większa i rzuciłem kubkiem w podłogę jeszcze kilka razy bez skutku. W końcu kolega podszedł, podniósł kubek, cisnął nim o ziemię i od razu kubek się rozbił. Obudziłem się zły i zmęczony.

Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi :)

Jeżeli chcesz zakończyć związek z dziewczyną i pomaga ci w tym kolega, to sen jest bardzo prosty do interpretacji, przynajmniej moim okiem. Kubek symbolizuje wasz związek. Ty wyładowujesz swoją złość na nim, ale jest tak wytrzymały że nic mu się nie dzieje. Za to twój kolega wpychając się w sprawę niszczy go bez wysiłku.