Jump to content

Recommended Posts

Posted

Proszę o pomoc w ujawnieniu wlaściwego kontekstu mojego snu. Boję się, że jest on przepowiednią czegoś złego, a ja nie potrafię odkryć czego dotyczy. Już w przeszłości miałam pewne doświadczenia ze snami i wiem, że kiedy dostarczają silnych emocji, to są zapowiedzią przyszłych zdarzeń.

Miałam straszny sen. Byłam z dwójką moich synów w miejscu, którego nigdy przedtem nie widziałam. Coś, jakby motel o zabudowie szeregowej z wieloma parterowymi pokojami. I właśnie tam uciekałam przed obrzydliwym wężem. Był ogromny, jak z filmów klasy B. Jego szarobure, zwaliste, grube cielsko było przeogromne. Przypominał gigantyczną murenę monstrualnych rozmiarów. Uciekałam przed nim z dziećmi. Chowałam się po pokojach i ze strachem, ukradkiem wyglądałam przez okno, aby sprawdzić gdzie on jest. W pewnym momencie, podczas tej ni to ucieczki, ni ukrywania się zgubiłam starszego syna. Obudziłam się z uczuciem panicznego lęku. Jeszcze tak nigdy się nie bałam. Ten sen / lęk, chęć ukrycia się, obronienia dzieci/ powoduje, że kiedy o nim myślę mam skurcze i mdłości spowodowane strachem.

Proszę o pomoc w interpretacji snu, bo czuję, że ma on ogromne przesłanie. Niestety sama nie potrafię odkryć jakie.

Guest Vanilia22
Posted

Droga Izo

Sen ten ma dwie drogi. Pierwsza tyczy sie Twego lęku o dzieci. Nie chciałabyś aby coś im się stało. Chciałabyś je chronić przed światem

Druga droga. Być może jest ktoś fałszywy w Twoim otoczeniu, który chciałby owinąć Ciebie lub Twoich synów wokól siebie. Karmi Cię fałszem.

Podsumowując doradzam ostrożność:)

Pozdrawiam:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...