Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!

Piszę do Was z kolejną prośbą o interpretacje snu.

Śni mi się po raz któryś z kolei latający nad miastem samolot myśliwski, który lata nad miastem, dużo manewruje (podobnie jak to robią samoloty nad Dęblinem) po czym zaczyna spadać i się rozbija.

W ostatnim śnie był to samolot MiG-17 (nie wiem czy to ważne) latał nad osiedlem mieszkaniowym w moim mieście. Po rozbiciu, na miejscu katastrofy zwróciły moją uwagę dwie (wydaje mi się że) naklejki, w kształcie białego koła z dużymi dwiema czarnymi drukowanymi literami (bodajże KR lub KS), które z wiatrem lecą w moją stronę, po czym jedna wpada mi w ręce. Prócz naklejek na miejscu katastrofy nie widać ani wraku samolotu ani ciała pilota tylko drobne szczątki samolotu, szczątki samolotu leżą na trawniku między garażami a ulicą (normalnie na tym osiedlu nie ma garaży). Nie mam pojęcia co to może oznaczać, dlatego też jeszcze raz proszę o interpretację.

Pozdrawiam

Edytowane przez Jerry
Napisano

Bardzo zależy mi na interpretacji, ponieważ nie wiem czemu ale mam złe przeczucia co do tych liter...

Jeszcze raz proszę o interpretację.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj po raz kolejny śnił mi się samolot, który się rozbija... tym razem latał nad kościołem i rozbił się znowu na trawniku...

Bardzo proszę o interpretację!

Gość cyganicha
Napisano

Zacznę od tego: wczoraj jak zasypiałam drugi raz w życiu śnił mi się samolot a właściwie katastrofa samolotowa.Za pierwszym razem pęknięte opony w samolocie-sen zwiastował katastrofę w Smoleńsku w 2010r.Także nie chcę myśleć co oznacza mój wczorajszy sen.

Odnośnie tego co piszesz-sen powtarzający uwidacznia osobiste i konkretne zmagania służące Twojemu rozwojowi.Odpowiadają stałym Twoim zmaganiom stale powracającym w życiu.Wskazują słabości,nad którymi należy zapanować,coś zrozumieć.Powtarzający się sen wskazuje drogę osobistego rozwoju.Powtarzający,powracający sen mówi o tym,że musisz coś zrozumieć,czegoś się nauczyć.

W przypadku Twoich snów skłaniałabym się do interpretacji zwiazanej z wydarzeniami występującymi obecnie w Twoim życiu.Może nawet dziś coś się zadziało w ciągu dnia.Coś w pracy,interesach.Być może Twoje możliwości staną w sprzeczności z ambicjami,zamierzeniami i przez co problemy.W tym przypadku znów widok kościoła je potwierdza.Litery nie przedstawiają inicjałów,bo pewnie tym się zasugerowałeś.Szkoda,że nie napisłeś jaką chwyciłeś.K skłania do hojności,R-Twoje myślenie poszło w sstronę negatywną,myślenie a przez to działanie,niższymi wartościami się kierujesz,S-tajemnica,sekretność.Musisz to połączyć z interpretacją.

Napisano

O kurczę.. dziękuję za tą wyczerpującą interpretację, teraz przynajmniej wiem czym się kierować.. Bałem się tylko że te senne katastrofy to może byc coś złego w naszych realiach.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!