Skocz do zawartości

Demony w kościele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. TO mi się śniło:

Wybrałam się na wycieczkę z rodzicami, w jakieś góry. Dojechaliśmy do kolorowego posągu Maryi. Ten posąg był duży i nas zainteresował, więc podeszliśmy go pooglądać. Jedna (dokładnie prawa) stopa Maryi była pęknięta. Potem weszliśmy do kościoła. Nie wiem dlaczego, ale zaczęłam grać na instrumencie. Oczywiście ludzie w tym kościele też byli, modlili się. No i nagle zrobiło się ciemno w kościele. Mama do mnie: Słyszałaś ten głos?! (z takim wielkim przerażeniem). Ja na to: Nie słyszałam, bo grałam. Po chwili ludzie zbiegli się pod ołtarz i zaczęli modlić (Wierzę w Boga, tzw. Credo). Znowu było słychać jakiś głos, ale nie pamiętam. :( Nie wiem dlaczego, ale ludzie nie dokończyli modlitwy. Po chwili znaleźliśmy się w bocznej nawie. To ksiądz (nie wiem, kto to był) kazał nam wchodzić po kilka osób na takie podwyższenie i śpiewać, chyba litanię. Rozpłakałam się, po dotarło do mnie, że to jakieś demony i nie byłam w stanie śpiewać. Potem siedziałam na ławce, jakaś kobieta do mnie podeszła, taka podgarbiona, i pytała się, czy z nią idę... Nie wiem gdzie i po co. :( I tutaj sen się urwał. Jak wstałam, bylam przerażona! :(

Co ten sen może oznaczać? Zaznaczam, że nie jestem osobą bardzo religijną.

Gość cyganicha
Napisano
Co ten sen może oznaczać? Zaznaczam, że nie jestem osobą bardzo religijną.

o tym mówisz ale nie przyznajesz sie nawet sama przed sobą do tego czy i jakie skutki będzie miał poziom i obecna moc Twojej wiary w chwili kiedy Twoje życie tu na ziemi dobiegnie końca.Obawiasz się i Twój strach doszedł we śnie do głosu,Twoje emocje,lęk dały znać o sobie.