fuboolek Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 niedawno śniło mi się, że siedziałam z chłopakiem w jakimś dziwnym miejscu, gdzie było pełno słońca. Nagle przyszedł do nas wilkołak, lecz myśmy śmiali się dalej i nie przestraszyliśmy się go. W rękach miał zwierciadło, w którym nagle pokazała się burza i słyszałam grzmoty a otoczenie zrobiło się ciemne. Zorientowałam się, że siedzę nad brzegiem i, że morze szalało. Lecz nie słyszałam żadnych dźwięków, tylko zwierciadło przestało się "chmurzyć" i pokazała się twarz demona. W tym momencie się obudziłam... nie wiem co mam o tym myśleć....:_smutny: proszę kogoś o pomoc z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 fuboolek, jak wam się układa z chłopakiem?? Przede wszystkim interesuje mnie sprawa wierności w waszym związku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuboolek Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 fuboolek, jak wam się układa z chłopakiem?? Przede wszystkim interesuje mnie sprawa wierności w waszym związku. bardzo dobrze, nie podejrzewam go o zdradę, ufam Mu a on ufa mi... ale co to ma do rzeczy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts