r4c3r Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Chciałem prosic o interpretacje snu ktory ostatnio mialem otoz byl bardzo dziwny . Śniło mi się że spotkałem piękną dziewczynę wrecz ideał tzn jak dla mnie. I gdy wszystko zaczelo sie swietnie ukladac to poszlem gdzies po cos ale nie pamietam zabardzo gdzie i gdy wrocilem jej juz nie bylo pozniej zaczalem ja szukac i gdy ja znalazlem i ona mnie zobaczyla pomiedzy mna a nia pojawila sie dziwna postac ktorej nie zapamietalem wogule i wtedy co najdziwniejsze odzyskalem swiadomosc i powiedzialem kurde przeciez to jest sen rozejzalem sie do okola a wszystko stalo sie wyostrzone wczesniej raczej nie zauwazylem szczegolow i zaczalem rozmawiac z ta postacia powiedzialem zeby spadala bo to tylko sen i nie mam zamiaru marnowac czasu na rozmowy a ona odpowiedziala ze jak by to byl sen to bym nawet tego nie zauwazyl tylko sie obudzil a stoje tu i rozmawiam z nia i mam swiadomosc i wtedy juz zaczalem sie sam zastanawiac czy to naprawde sen czy to jakas jawa czy cos moze jakas wizja gdy skonczylem rozmowe z ta postacia i zobaczylem spowrotem ta dziewczyne zaczalem isc do niej a ona do mnie i wtedy sie obudzilem dziwne bo w czasie tego snu czulem sie szczesliwy jak nigdy a gdy sie obudzilem zaczalem odczuwac jakas dziwna pustke tak jak by czegos mi brakowalo w zyciu niewiem o co chodzi zwlaszcza ze mam dziewczyne i juz niewiem sam o tym myslec i to nie pierwszy taki sen gdyz wczesniej mialem podobne i zawsze konczyly sie jak ten ktory wlasnie opisalem ale nigdy nie mialem swiadomosci w czasie tych snow niewiem moze to nie byl sen moze to byla jakas wizja ... ?? uprzejmie prosze o interpretacje tego snu z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Witaj r4c3r, Twój sen był wizją i jednocześnie snem świadomym. http://www.ezoforum.pl/ogolnie-o-snie-i-snieniu/21-ld-sen-swiadomy.html Spotkałeś w nim swoją podświadomość, a Twoja postać duchowa spotkała najprawdopodobniej swojego przewodnika. Twoje życie, obecna sytuacja jest stabilna. To, czego Ci brakuje dotyczy Twojego życia duchowego i jego rozwoju. Powinieneś popracować nad rozwojem osobowości, samopoznaniem ...i juz niewiem sam o tym myslec i to nie pierwszy taki sen gdyz wczesniej mialem podobne i zawsze konczyly sie jak ten ktory wlasnie opisalem ale nigdy nie mialem swiadomosci w czasie tych snow ... Z tego wniosek, że Twoja podświadomość rozwija się i zaprasza do głębszego poznania prawdziwego Ciebie, Twojego wnętrza. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
r4c3r Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 dzieki wielkie !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts