Fjae Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Mój anioł dziękuję aniele Ci za te słodko spędzone dni ochronę od strachu lęku i przemocy wierzę w Ciebie a siła twa pochodzi z samego serca boskości dla mnie specjalnie powiadasz odpowiem tylko kocham Cię i nic więcej kocham całym sercem i duszą bo bez Ciebie fal bym nie pokonał Dla mojego ukochanego anioła fioletowego promienia - Zadkiela, który pomaga mi w trudnych chwilach mojego życia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Piękne, szczere i co rzadko spotykane jest w poezji, bezpośrednie. Esencja wdzięczności. Pozdrawiam :roza_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fjae Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Bardzo Ci dziękuję za opinię i jestem wdzięczny, że Ci się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fjae Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 Bezinteresowność Bóg rzuca Ci pomocną dłoń często z niej nie korzystasz nie wierzysz nie jesteś nie ma Cię nie potrafisz nie umiesz przyjąć jej bo wypierasz się że niczego nie potrzebujesz Dla wszystkich, który potrafią prosić o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Fjae bardzo ładnie napisane wiersze podobają mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts