Fjae Napisano 6 Grudnia 2008 Napisano 6 Grudnia 2008 Mój anioł dziękuję aniele Ci za te słodko spędzone dni ochronę od strachu lęku i przemocy wierzę w Ciebie a siła twa pochodzi z samego serca boskości dla mnie specjalnie powiadasz odpowiem tylko kocham Cię i nic więcej kocham całym sercem i duszą bo bez Ciebie fal bym nie pokonał Dla mojego ukochanego anioła fioletowego promienia - Zadkiela, który pomaga mi w trudnych chwilach mojego życia. Cytuj
caliah Napisano 6 Grudnia 2008 Napisano 6 Grudnia 2008 Piękne, szczere i co rzadko spotykane jest w poezji, bezpośrednie. Esencja wdzięczności. Pozdrawiam :roza_na: Cytuj
Fjae Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Napisano 6 Grudnia 2008 Bardzo Ci dziękuję za opinię i jestem wdzięczny, że Ci się podoba. Cytuj
Fjae Napisano 7 Grudnia 2008 Autor Napisano 7 Grudnia 2008 Bezinteresowność Bóg rzuca Ci pomocną dłoń często z niej nie korzystasz nie wierzysz nie jesteś nie ma Cię nie potrafisz nie umiesz przyjąć jej bo wypierasz się że niczego nie potrzebujesz Dla wszystkich, który potrafią prosić o pomoc. Cytuj
Gość truskawka Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Fjae bardzo ładnie napisane wiersze podobają mi się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi