Zaki Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Witam. Mialem dzis sen ktory zaczol mnie zastanawiac, za pomoc w interpretacji bylbym wdzieczny. Snilo mi sie ze bylem na jakiejs górze z dwoma przyjaciulmi z dawnych lat, z nimi byly ich jakies 2-wie znajome ktore wydawaly mi sie bardzo przyjacielskie, zchodzadz kretoa droga z tej góry z tymi dweiema dziewczynami stwierdzilem ze niebedzie to krutka droga, przystanolem przy murku odgradzajacym droge od zbocza góry. Przyglondalem sie rzece plynacej w dole i wrecz euforycznie stwierdzilem, "wiem jak to zrobimy" woda byla czysta i plynela szybko a ja mialem uczucie ze z nia lub nad nia poruszam sie w jej tepie i plynnej ale szybkiej harmoni. Nagle znalazlem sie w rodzinnym miescie, bylem ubrany w bardzo wykwintny garnitur (czulem sie w nim dobrze choc z natuy nielubie garniturow), spotkalem znajoma z szkoly podstawowej ktora byla z dzieckiem, przeprosilem ja i poszlem do toaletty ktora byla obszerna i bogato wyposazona, stwierdzilem ze myjac rece moge pochlapac sobie marynarke i bedzie lepiej jak ja sciagne, myjac rece obejrzalem sie za siebie i zobaczylem ze pani z obslugi prasuje moja marynarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Zaki, ten sen zwiastuje Ci sukcesy. Nadchodzą zmiany w Twoim dotychczasowym życiu, wysiłek jaki do tej pory wkładałeś w ciężką pracę bardzo Ci się opłaci. Zyskasz uznanie a nawet podniesiesz swój status społeczny. Postaraj się tak pokierować swoim sukcesem, aby inni dobrze czuli się pod Twoim nadzorem, aby w razie potrzeby byli chętni do bezinteresownej pomocy. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts