Jump to content

zagmatwany sen

Nefilim

Recommended Posts

śniło mi się, że jestem w domu u mojej babci. dom jest piętrowy i na piętrze mieszka ciocia z rodziną. pocztą przychodzi płyta CD. niepodpisana. dwie dorosłe córki mojej ciotki odbierają płytę i nikomu nie pokazują.Gdy ich nie ma odsłu****ę co jest na płycie i okazuje się że jest to demon uwięziony na płycie, który zawładnął moimi kuzynkami i ma zamiar nas pozabijać. Gdy już skończyłam słychać jego "wywodów" na temat tego że nie dam rady go powstrzymać weszły kuzynki i wykopały mnie z pokoju. Mówiłam wszystkim co się dzieje ale nie wierzyli mi. Postanowiłam sobie że zniszczę tego demona. poszłam do kościoła ale nie było normalnej drogi ( takiej która jest na prawdę) tylko schodziła do ogromnego jeziora. ( można było iść brzegiem lub przez środek po mierzeji ) przechodziłam po mierzeji do końca a potem weszłam do wody ( płytka, ciepła. nie było piasku tylko kamienie. ) sięgała mi do połowy łydek. biegłam przez wodę i rozchlapywałam ją na boki a z każdym moim krokiem wzbijał się jakiś brud. gdy dotarłam już do kościoła był zamknięty. wróciłam do domu brzegiem jeziora. gdy weszłam na piętro ( tam gdzie mieszka ciotka) nikogo nie było, więc złapałam płytę z demonem i roztrzaskałam. demon wrzeszczał że się zemści i i tak nas zabije. dumna z siebie schodziłam na dół i gdy uchyliłam drzwi ( otworzyły się inaczej niż powinny w rzeczywistości) zobaczyłam dwóch osiłków stojących nad moją babcią siedzącą na kanapie w "saloniku". Gdy babcia mnie zobaczyła krzyknęła 'uciekaj!' więc wbiegłam z powrotem na górę mijając ciotkę i w panice mówiłam 'tam na dole jest dwóch ludzi pomóżcie!' ale oni wchodzili za mną. w rękach mieli ogromne noże. jeden z nich "chlasnął" ciotkę nożem i ta upadła na ziemię. bez zastanowienie rzuciłam się na niego. upadliśmy i wykręciłam rękę w której trzymał nóż i złamałam ją. zabrałam mu nóż i pchnęłam przez skroń na wylot. gdy już wyciągnęłam nóż z jego głowy ten drogi osiłek złapał mnie za włosy i podniósł nad ziemię. A ja niewiele myśląc pchnęłam go nożem tak że przeszedł na wylot pionowo od dołu czaszki. upadłam razem z nim na ziemię. jak wstałam z podłogi i zobaczyłam niedowierzające spojrzenie wujka to się obudziłam. bardzo proszę o interpretację tego snu bo się martwię...