czarnasennik1 Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Witam dziś miałam sen o duchu i to nie był straszny sen ja z tym duchem rozmawiałam jak z człowiekiem, w czymś miałam mu pomóc ale nie pamietam w czym, w jednym momencie duch zmienił sie w kogoś innego i ja w snie uznałam ze to jego brat, ale dodatkowa rzecza było to ze jak w snie zaprowadziłam jakaś kobiete wcale nie specjalnie bo nie chciałam zeby tam ktoś szedł ale ta kobieta jak dotknęła popielniczkę gdzie mój senny duch rozmawiajac ze mna palił papierosa i spadł jej na ręke jeszcze odpalony papieros to ja juz sie obudziłam bo moj synek sie przebudził zamknęłam znowu oczy i poczułam czyiś oddech na swojej twarzy i wiem ze to juz nie był sen.. Cytuj
Gastria Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Witaj, Ja bym rozumiała to w dwojaki sposób: a) faktycznie odwiedził cie duch jakiejś zmarłej osoby i być może jest to ktoś z Twojej rodziny (np jakiś pra pra dziadek itp, kogo nie kojarzysz), być może potrzebna jest mu Twoja modlitwa za jego duszę. duch może tez symbolizować złe wspomnienia z przeszłości, sprawy nierozwikłane, które jakoby ciążą ci w Twojej podświadomości i dały w ten sposób znać, żebyś się z nimi uporała. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Wg mnie to faktyczne odwiedziny ducha, który szukał pomocy. W tym przypadku ważne jest o czym rozmawialiście i co powiedział duch. Duchom łatwiej jest się porozumieć z nami poprzez sen zamiast w realu bo mało kto je czuje, widzi na codzień. Może to być zupełnie obcy duch...albo ktoś Ci bliski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi