Skocz do zawartości

duch,

czarnasennik1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

dziś miałam sen o duchu i to nie był straszny sen ja z tym duchem rozmawiałam jak z człowiekiem, w czymś miałam mu pomóc ale nie pamietam w czym, w jednym momencie duch zmienił sie w kogoś innego i ja w snie uznałam ze to jego brat, ale dodatkowa rzecza było to ze jak w snie zaprowadziłam jakaś kobiete wcale nie specjalnie bo nie chciałam zeby tam ktoś szedł ale ta kobieta jak dotknęła popielniczkę gdzie mój senny duch rozmawiajac ze mna palił papierosa i spadł jej na ręke jeszcze odpalony papieros to ja juz sie obudziłam bo moj synek sie przebudził zamknęłam znowu oczy i poczułam czyiś oddech na swojej twarzy i wiem ze to juz nie był sen..

Napisano

Witaj,

Ja bym rozumiała to w dwojaki sposób:

a) faktycznie odwiedził cie duch jakiejś zmarłej osoby i być może jest to ktoś z Twojej rodziny (np jakiś pra pra dziadek itp, kogo nie kojarzysz), być może potrzebna jest mu Twoja modlitwa za jego duszę.

B) duch może tez symbolizować złe wspomnienia z przeszłości, sprawy nierozwikłane, które jakoby ciążą ci w Twojej podświadomości i dały w ten sposób znać, żebyś się z nimi uporała.

Gość Daffne
Napisano

Wg mnie to faktyczne odwiedziny ducha, który szukał pomocy. W tym przypadku ważne jest o czym rozmawialiście i co powiedział duch.

Duchom łatwiej jest się porozumieć z nami poprzez sen zamiast w realu bo mało kto je czuje, widzi na codzień.

Może to być zupełnie obcy duch...albo ktoś Ci bliski.