Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W moim śnie byłem u rodziny w innym mieście w czasie wakacji. Był tam też mój ojciec, z którym pokłóciłem się, ale bardziej wyglądało to tak, że ojciec miał do mnie jakieś pretensje, które wydawały mi się absurdalne. Ojciec mnie spoliczkował, a ja wyszedłem trzaskając drzwiami. Poszedłem na górę, gdzie znajduje się wielki taras. Wyszedłem na niego i okazało się, że cały taras jest zalany wodą po kostki. Na tarasie biegał pies, ale nie szczekał na mnie. Pod taflą wody znajdował się piasek i mnóstwo psich odchodów, tak że przechodząc musiałem bardzo uważać, żeby je ominąć. Po drugiej stronie siedziała moja babcia na krzesełku i podszedłem do niej. Powiedziałem jej, że nie wyjeżdzam z rodzicami jak miałem w planie, bo jestem wkurzony na ojca i chcę zostać z nią. Babcia pokazała palcem na niebo, na odlatujący samolot. Gdy wróciliśmy na dół, moja kuzynka z groźną miną zaczęła wypytywać babcię o czym rozmawialiśmy.

Sen był bardzo ciągły, dlatego opisałem to wszystko. Jestem ciekaw co to mogło znaczyć :)

Napisano

Dobre pytanie, wiesz? żeby umieć rozpznać sny ktore coś znacza wogole... bo niekotre sa takie bezzsensowne,ze nie wiadomo co myslec. albo raz sie sni o czyms co znaczy szczescie, a na droogi dzien cos co znaczy ze smutek, zal, ropacz.. to ktore własciwe? niestety nie umiem interpretować snów... a szkoda. :(

Napisano

makelove, taki sen może oznaczać, że nie zdajesz sobie do końca sprawy w jak skomplikowanej sytuacji się znajdujesz. Jeśli zignorujesz problemy, sytuacja się pogorszy. Również babcia wskazująca Ci samolot sygnalizuje konieczność bliższego przyjrzenia się Twojemu otoczeniu, by odkryć przyczyny Twojego niepokoju i niezadowolenia. Taras w Twoim śnie symbolizuje kłopoty, którym musisz stawić czoła. Te problemy jednak są tymczasowe i choć z początku mogą się wydawać nie do pokonania, przezwyciężysz je w końcu. W tym celu wykorzystuj rady starszych i doświadczonych ludzi.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...