sonieczka Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 snilo mi sie, ze obserwalam z powietrza (siebie w tym snie nie widzialam) mlodego mezczyzne zjezdzajacego powozem z gorki, nagle kon ucieka a on spada z tej gory. Po upadku mezczyzna ma zlamana noge i bardzo go boli a ja czuje ten straszny bol. Nie ma tam krwi, ale zaczynam z nim rozmawiac i dopytuje sie o jego stan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 sonieczko, sądzę iż chodzi o sytuację, w której (tak jak i we śnie) Ty występujesz w roli obserwatora czyichś poczynań, które jednak i na Tobie się odbijają. Ktoś Tobie bliski niewłaściwie czymś pokierował - coś się nie udało i teraz oboje odczuwacie tego skutki. Czy we śnie bolała Cię noga, tak jak tego mężczyznę, czy odczuwałaś ból w innych miejscach? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonieczka Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 nie pamietam gdzie mnie bolalo, mialam swiadomosc ze zlamana noga musi strasznie bolec i czulam tak jakbym to ja zlamala noge. Dziekuje za interpretacje, to sie niestety zgadza, moja przyjaciolka opowiedziala mi o swoich problemach w malzenstwie i bardzo sie tym przejelam. Niedawno tez mialam sen o bolu..snil mi sie moj byly, ze mialam mu zrobic zastrzyk w dziosla by je wyleczyc jego zeby, ale wiedzialam ze to bedzie bardzo bolesne wiec w koncu znalazl sie lekarz i sam mu zrobil zastrzyk ale ja czulam jak to musi go bardzo bolec. A wczoraj go spotkalam z inna....upsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts