groszek1852 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Miałam dziwny sen...mam kolegę(który uważa ,że jest moim przyjacielem),który mi sie ostatnio śnił.Było lato.zabrał mnie na wycieczkę samochodem.pojechaliśmy nad jezioro,po którym pływały żaglówki.powiedział mi,że jego miłość jest jak jezioro-stała.później zabrał mnie nad morze/ocean(nie jestem pewna).znowu je pokazał i powiedział,że jego miłość jest jak ocean/morze-wielka i niezmierzona...co może oznaczać ten sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groszek1852 Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 hmm...myślicie,że ja się w nim podświadomie kocham?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 a moze sobie sama odp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groszek1852 Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 najtrudniej jest się przyznać do słabości:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts