Jusisa Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Śniło mi się że jestem na swoim podwórku ze swoją siostrą. Było zielono i ciepło. Zobaczyłam drzewo orzechowe (włoskie) pełne zielonych orzechów, dotknęłam i powiedziałam do siostry: "Patrz jakie duże a jeszcze rosną". Potem zobaczyłam że siostra je arbuza. Powiedziała że jej się arbuz kończy i żebym się wybrała do sklepu po jeszcze, ale zobaczyłam że za murem jest wysoka gałąź, a na niej zawieszone są arbuzy, nagle ta gałąź zaczęła się przechylać jakby targana wiatrem i jeden arbuz "wystrzelił" w moją stronę i ja go złapałam. Pamiętam że z siostrą byłyśmy z tego powodu bardzo zadowolone, nawet szczęśliwe. Bardzo proszę o interpretację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 To wygląda tak jak szansa, która sama pcha Ci się w ręce. Z arbuzem nie mam żadnych skojarzeń, a wg sennika oznacza - zdobędziesz to co zapragniesz... zupełnie jak we śnie... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusisa Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Fajnie wygląda Jak rzeczywiście o to chodzi to świetnie Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 ... i podnosi na duchu... co by nie było - robi się cieplej na sercu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusisa Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 tylko pragnę bardzo wielu rzeczy Zobaczymy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Arbuz w środku jest czerwony - więc może uczucia albo energia w dzialaniu... .. a Tobie z czym się kojarzy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusisa Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Z czym mi się arbuz kojarzy?? Z latem, dzieciństwem. Ale nie ma to nic wspólnego z moimi pragnieniami, bo mam właśnie odwrotnie. Po maturze chcę się usamodzielnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Śniło mi się że jestem na swoim podwórku ze swoją siostrą. Było zielono i ciepło. Zobaczyłam drzewo orzechowe (włoskie) pełne zielonych orzechów, dotknęłam i powiedziałam do siostry: "Patrz jakie duże a jeszcze rosną". Potem zobaczyłam że siostra je arbuza. Powiedziała że jej się arbuz kończy i żebym się wybrała do sklepu po jeszcze, ale zobaczyłam że za murem jest wysoka gałąź, a na niej zawieszone są arbuzy, nagle ta gałąź zaczęła się przechylać jakby targana wiatrem i jeden arbuz "wystrzelił" w moją stronę i ja go złapałam. Pamiętam że z siostrą byłyśmy z tego powodu bardzo zadowolone, nawet szczęśliwe. Bardzo proszę o interpretację czyli wszystko jasne... arbuz się kończy i beztroskie dzieciństwo też (pora na usamodzielnienie się czy Twoja siostra jest młodsza od Ciebie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusisa Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Starsza Już ma dziecko i męża Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Myślałam, ze skoro je arbuza to jest młodsza (wg Ciebie arbuz = dzieciństwo, chyba o jej dziecko chodzilo) orzechy w senniku oznaczają małżeństwo lub bogactwo ..niejestem już w stanie więcej pomóc - może to ze zmęczenia... organizm domaga się o swoje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusisa Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Ja również dziękuję za miłą rozmowę i pozdrawiam cieplutko :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts