Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się że jestem na swoim podwórku ze swoją siostrą. Było zielono i ciepło. Zobaczyłam drzewo orzechowe (włoskie) pełne zielonych orzechów, dotknęłam i powiedziałam do siostry: "Patrz jakie duże a jeszcze rosną". Potem zobaczyłam że siostra je arbuza. Powiedziała że jej się arbuz kończy i żebym się wybrała do sklepu po jeszcze, ale zobaczyłam że za murem jest wysoka gałąź, a na niej zawieszone są arbuzy, nagle ta gałąź zaczęła się przechylać jakby targana wiatrem i jeden arbuz "wystrzelił" w moją stronę i ja go złapałam. Pamiętam że z siostrą byłyśmy z tego powodu bardzo zadowolone, nawet szczęśliwe.

Bardzo proszę o interpretację :)

Gość winteer
Napisano

To wygląda tak jak szansa, która sama pcha Ci się w ręce.

Z arbuzem nie mam żadnych skojarzeń, a wg sennika oznacza - zdobędziesz to co zapragniesz... zupełnie jak we śnie... ;-)

Napisano

Fajnie wygląda :) Jak rzeczywiście o to chodzi to świetnie :P Dziękuję

Gość winteer
Napisano

... i podnosi na duchu... co by nie było - robi się cieplej na sercu

Napisano

tylko pragnę bardzo wielu rzeczy :) Zobaczymy...

Gość winteer
Napisano

Arbuz w środku jest czerwony - więc może uczucia albo energia w dzialaniu...

.. a Tobie z czym się kojarzy?

Napisano

Z czym mi się arbuz kojarzy?? Z latem, dzieciństwem. Ale nie ma to nic wspólnego z moimi pragnieniami, bo mam właśnie odwrotnie. Po maturze chcę się usamodzielnić.

Gość winteer
Napisano
Śniło mi się że jestem na swoim podwórku ze swoją siostrą. Było zielono i ciepło. Zobaczyłam drzewo orzechowe (włoskie) pełne zielonych orzechów, dotknęłam i powiedziałam do siostry: "Patrz jakie duże a jeszcze rosną". Potem zobaczyłam że siostra je arbuza. Powiedziała że jej się arbuz kończy i żebym się wybrała do sklepu po jeszcze, ale zobaczyłam że za murem jest wysoka gałąź, a na niej zawieszone są arbuzy, nagle ta gałąź zaczęła się przechylać jakby targana wiatrem i jeden arbuz "wystrzelił" w moją stronę i ja go złapałam. Pamiętam że z siostrą byłyśmy z tego powodu bardzo zadowolone, nawet szczęśliwe.

Bardzo proszę o interpretację :)

czyli wszystko jasne... arbuz się kończy i beztroskie dzieciństwo też (pora na usamodzielnienie się

czy Twoja siostra jest młodsza od Ciebie?

Gość winteer
Napisano

Myślałam, ze skoro je arbuza to jest młodsza (wg Ciebie arbuz = dzieciństwo, chyba o jej dziecko chodzilo)

orzechy w senniku oznaczają małżeństwo lub bogactwo

..niejestem już w stanie więcej pomóc - może to ze zmęczenia... organizm domaga się o swoje..

Napisano

W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc:)

Gość winteer
Napisano

Ja również dziękuję za miłą rozmowę i pozdrawiam cieplutko :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...