FajneSny Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 (edited) Elo parę dni temu miałem dziwny sen po którym miałem strasznego doła ten sen był bardzo realistyczny.A więc jestem w jakimś budynku jakiś nowo budowany , idę po schodach przede mną idzie moja znajoma (nie wiem czy to ważne ale jak szliśmy tak po tych schodach to złapałem ja za tyłek :icon_lol: ) później weszliśmy do jakiegoś pomieszczenia i zaczęliśmy rozmawiać , nie mogę sobie przypomnieć o czym.Czy ten sen może coś znaczyć??? Edited April 14, 2009 by FajneSny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mag Magik II Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 FajneSny masz. nieomieszkam rzec na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 FajneSny, dobrze by było gdybyś opisał co w rzeczywistości łączy Cię z tą kobietą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FajneSny Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Aktualnie nic mnie z nią nie łączy jest moją znajomą , widzę ją codziennie , ale nigdy z nią nie porozmawiałem na jakiś temat przez 5min zawsze krócej ona nie zwraca na mnie uwagi i tyle.Ale zastanawiam się dlaczego po tym śnie tak mi było smutno jakoś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FajneSny Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 Ta dziewczyna śni mi się 1 czy 2 razy w tygodniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emdzi Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Hmm może po prostu wpadła ci w oko? Dużo o niej myślisz, a więc nawiedza ciebie w nocy podczas snów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts