Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłam z jakimiś ludźmi dziewczyną i chłopakiem(byli parą) ale nie znam ich. Weszliśmy do samolotu, ale to nie było nigdzie na lotnisku. Pamiętam że bałam się że samolot się rozbije i powiedziałam to tej dziewczynie. Na to ona że też się tego boi. Lecieliśmy chyba do Niemiec ale nie pamiętam dokładnie. Wiem że ja chciałam lecieć do Indii (uwielbiam Indie), ale powiedziałam że tam nie polecę bo mój Rafał nie poleci tam ze mną bo nie lubi Indii. I w końcu zdecydowałam się że polecę do jakiegoś miasta/państwa które zaczynało się na literę L albo Ł. Nazwy nie pamiętam ale była dość dziwna więc myślę że nie ma czegoś takiego na świecie. Samolot wylądował i ja zaczęłam się martwić że nie mam pieniędzy żeby tam dotrzeć. Wtedy ten chłopak wyją duży plik pieniędzy i dał mi go. Były tam najróżniejsze waluty (euro,dolar itd.). Chłopak powiedział że tyle na pewno mi wystarczy i że na pewno sobię poradzę. No i zaczęłam iść i się obudziłam.

Dziwne i baaardzo ciekawe. Prosze o interpretację. Dziękuję i pozdrawiam

Gość winteer
Napisano

Chłopak i dziewczyna może oznaczać Dwie strony Twojej natury - racjonalno-logiczną i emocjonalno-inticyjną. Podświadomie wyczuwasz jakieś lub obawy co do trafności wyboru drogi życiowej (kierunek lotu) - wybór między komsupcyjnym modelem życia a rozwojem duchowym i mądrością Wschodu. Inna opcja podróży może oznaczać że z chłopakiem prawdopodobnie osiągniecie kompromis, co pozwoli Wam na życie razem bez większych różnic zdań.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...