wolv Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 mam ten sen drugi raz / gonię i zabijam wilki ale dwóch nie ginie tylko zamieniają się w ludzi idę z nimi a oni wchodzą ze mną do domu.Dom jest na uboczu z lewej i prawej strony widzę pole kukurydzy uschniętej.Nagle pojawia się stado wilków mam wrażenie ,że mnie znalazły widzę to i czuję w tej chwili zaczynają wyć przeraźliwie i atakować . A ja znajduję się w domu bezpiecznie i budzę się.!!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 wolv Sen sugeruje że podświadomie obawiasz się "pewnych" ludzi - stronisz od nich, wręcz uciekasz... Możliwe że czujesz sę zagrozony w ich obecności. Ten dom to Ty - trzymasz sie na uboczu - z dala od towarzystwa, które nie wiele wnosi w Twoje życie (uschnięte pole kukurydzy - skojarzyła mi sie z większą zbiorowością ludzką). Dodatkowo masz tendencje do uciekania we własny świat wewnętrzy (wnętrze domu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts