Iguanna Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Śniło mi się, że stałam przy jakimś stoisku na bazarze (widziałam tylko to stoisko) obok jakiejś kobiety, długo tak stałyśmy zastanawiając się co kupić. W pewnym momencie powiedziałam, że poproszę kapcie. Pamiętam, ze kosztowały 12zł () a drugie były za 59 gr. Sprzedawczyni podała mi te droższe, po czym ta kobieta która stała obok mnie powiedziała, że poprosi to samo. Wyciągnęłam pieniądze z kieszeni i zaczęłam je liczyć, po czym zapłaciłam i nastąpił zwrot akcji. Biegłam przez las, piękny, chyba do domu, ale nie jestem pewna. Ciągnął się on w nieskończoność, biegłam bardzo szybko ze strachu, nie wiedziałam czy był to dzień czy noc. Nagle usłyszałam jakiś głos, jechał mężczyzna na rowerze, wiec schowałam się w bardzo wysokiej trawie. Widział mnie i pojechał dalej. Podczas gdy biegłam śpiewałam piosenkę, ponieważ to pozwalało mi pokonać jakąś dokładną odległość, co powodowało, że się nie gubiłam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts