anik2 Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 z soboty na niedzielę miałam sen składający się z 3 różnych wątków 1/ na początku znalazłam się gdzieś nad morzem przy jakiś wydmach , była tam grupa młodych ludzi którym starszy pan opowiadał że w latach wojennych tu były walki z Niemcami Będąc ciekawa podeszłam do nich posłuchać......Dziś nie było tam już żadnego śladu po tym. Pan pokazał nam "jakąś ścieżkę wzdłuż wydm w piasku twierdząc że wtedy tu była rzeka i na górze takiej wydmy mówił że toczyły się walki a dziś został ukryty tylko w krzakach mały znak że jakaś bitwa się tam odbyła " Pan ten powiedział nam że warto o tym pamiętać bo prawie nikt o tym nie wie...... 2/ Jak już to usłyszałam to oddaliłam się od grupki i jakoś znalazłam się w aqwaparku wszyscy byli zadowoleni, kąpali się a ja tak jakbym odpoczywała tylko patrząc na nich, nie kąpiąc się nawet ,tylko przechodząc wzdłuż basenów i nagle z jednego basenu wynurzył się olbrzym o wyglądzie normalnego mężczyzny z wąsami i zarostem na brodzie miał dłuższe włosy - był bardzo duży , jak całkowicie się wynurzył okazało się że jest całkowicie nagi. Spojrzałam mu w oczy , on na mnie i poczułam że muszę biec. zaczęłam uciekać a on mnie gonił , dookoła nadal chodzili i kąpali się spokojnie inni ludzie niezwracając na to uwagi. Nagle schowałam się za jakimś parawanem olbrzym dobiegł do tego miejsca i rozglądał się i nie zobaczył mnie . Po czym spokojnie wrócił i zanurzył się znów w basenie. Dziwne było to że uciekając przed nim nie bałam sie, wokoło wszystko i wszyscy ludzie byli spokojni trochę jak w zwolnionym tempie... 3/ i zza parawanu podeszłam do jakiegoś gabinetu. był to gabinet dentysty weszłam a w środku lekarz mężczyzna i lekarz kobieta obsługiwali jakąś matkę z dzieckiem - nastolatką. nie widziałam co im robią ale jak pacjentki wychodziły z gabinetu poczułam że mój ząb po prawej stronie na górze zaczął się chwiać dotknęłam do palcem i językiem i ruszał się. powiedziałam to dentystom - oni kazali mi wejść na wagę by mnie zważyć. weszłam i obliczali z wagi jakie mi dać leki i jak zchodziłam z wagi to ten ząb wypadł . powiedziałam im to lekarz mężczyzna zapytał czy ząb śmierdzi ? powiedziałam że nie wąchając go, to zapytał czy jest z korzeniami czy nie - powiedziałam że nie i dotknęłam się wtedy językiem po dziąsłach ich powierzchnia była równa nic nie bolało. Powiedział wtedy że naprawią ząb przez wstawienie koronki i zaczął patrzeć chyba na kolory zębów...ja wtedy poczułam ulgę że ząb mi wróci ...i obudziłam się nie doczekawszy finału snu co mogą znaczyć tak trzy połączone wątki?
Gość winteer Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 anik2 W 1-ym wątku widać że najprawdopodobniej w Twoim umyśle pozostał ślad wspomnień po niepokojących sytuacjacj, jakimś konflikcie otwartym lub że dowiedziałaś sie o czyms takim co było w przeszłości. Aquapark to juz odmienna sytuacja niż bitwa - kojarzy się z okresem odprężenią, relakcu i beztroski - ale i tak tylko pozornego ponieważ... hmm... skojarzyłam to z adorowaniem Ciebie, ale takim że Twoja reakcja jest dość sprzeczna z czyimis oczekiwaniami, możliwe że nawet wyolbrzymiasz jego rolę w swoim życiu. Jeśli chodzi o zęby - możliwość jest taka że jest coś/ktoś kogo/czego boisz się stracić - dlatego postanawiasz przedwsięwziąć wszelkie środki zapobiegawcze w obawie przed stratą.. a waga - to nic innego jak mierzysz siły na zamiary.
Rekomendowane odpowiedzi