Skocz do zawartości

Gość WIERZˇCA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

małe dziecko jak się śni (roześmiane, szczęśliwe) to dobry znak

Napisano
snila mi sie moja mama w ciazy mama ma 52 lata i niestety w tym wieku w ciaze nie zajdzie jak sadzicie co to moze oznaczac? dodam tylko iz na koniec snu widzialam malego chlopca!

fiołku, a czy Twoja mama (choć matka może również symbolizować ogół rodziny) nie jest właśnie w trakcie realizacji jakiegoś przedsięwzięcia? Może jakieś nowości szykują się w jej życiu (to właśnie symbolizowałaby ciąża). Dodatkowo mały chłopiec może świadczyć o obserwowanych przez Ciebie efektach tych zmian, wynikających ze świadomej aktywności Twojej mamy.

Pozdrawiam.

Napisano

masz racje moja mama zmienila swoje zycie o 180 stopni i czy moj sen o niej jest zapowiedzia dobrych zmian dla niej? a moze w moim zyciu beda zmiany na lepsze?

Napisano

Nie potrafię określić jakie to będą zmiany, ale stawiałabym na lepsze, tudzież neutralne.

Nie znam Twojej sytuacji więc nie potrafię z taką dokładnością odpowiedzieć. Widzę we śnie Twoja mamę, stawiam więc na zmiany w życiu Twojej mamy.

Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Mojej Mamie sniła się jej mama czyli moja babcia. Babcia była młodsza niż w czasie swojej śmierci, wzięła poduszkę i koc czy kołdrę i położyła się przy drzwiach które prowadzą na ganek i do głównego wyjścia. Mama mówi do niej " mamusiu ale gdzie ty sie kładziesz przecież wszyscy będą przez ciebie przechodzić idź połóż się do sypialni na górę " a Babcia powiedziała ze nie ona poleży tutaj bo tu nas będzie wszystkich widzieć. i mama powiedziała mi jeszcze ze miała takie wrażenie jak babcia nie chciała tam kogoś wpuścić albo wypuścić nas co może to oznaczać?

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam! Jestem nastolatką, ale bardzo chciałabym się dowiedzieć co znaczył mój sen. Otóż dzisiejszej nocy przyśniła mi się moja zmarła mama... Mama normalnie ze mną rozmawiała ale potem nagle jej nie było i po czasie przy moim tacie stała inna kobieta pszypuszczam ze to była moja macocha... Czy to onacza , że mój tata znajdzie sobie jeszcze towarzyszke w życiu ? Bardzo prosiłabym o odpowiedz ;) Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam.

Sniła mi się moja Mama. Leżałyśmy razem przytulone na kanapie.. jak to córka z matką oczywiście. Co oznacza ten sen?

albo..

Jakiś czas temu śnił mi się mój chłopak w prostej sytuacji.. takiej nie planowanej raczej.. Nie pamietam dokładnie ale to była sytuacja typu "siedze w kuchni i obieram ziemniaki" a on kleka i mi sie oswiadcza?. Co to znaczy..?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witm moja mama zmarla juz 14lat temu ale gdy snila mi sie to zawsze wiedzialam co oznacza dany sen .Tym razem prosze o pomoc pare dni tenu snila mi sie jak byla w przedpokoju smutna a ja pytajac jej Mamo o co odzi to tylko czulam ze niemoze mi czegos powiedziec .ale wydawalo mi sie ze w tym snie byly wazne drzwi wyjsciowe z mieszkania .A po przebudzeniu balam sie ,puzniej zasnelam i przysnil mi sie nuz do krojenia ktury nalezal do mej kolezanki w pracy,bardzo prosze o pomos i zrozumienia tego snu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam jestem tu nowy :)

dzisiaj miałem dość dziwny sen i nie rozumiem jego znaczenia. Byłem u siebie w pokoju i zauważyłem nietoperza. Latał po całym pokoju po chwili wyleciał do przedpokoju. Obok w pokoju słyszałem głoś mojej mamy (nie żyje od ponad 2 lat). Zawołałem ją i powiedziałem że nietoperz lata po naszym domu. Ona była uśmiechnięta wesoła otworzyła drzwi na taras a ja wygoniłem tego nietoperza, którzy przez to otwarte okno wyleciał z domu. W ogóle nie rozumiem o co w tym śnie chodzi dodam iż ostatnio mam problemy w szkole jestem w 1 klasie szkoły średniej i mam problem z matematyką i fizyką czy to ma jakiś związek z tym?? Pozdrawiam

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Witam, dzisiaj śniło mi się że weszłam z mężem do jakiegoś pomieszczenia które nie miało okien ale świeciła się żarówka. Tam rozmawiałam z jakąś postacią (nie widziałam twarzy ale wydawało mi się że był to mój zmarły dziadek). Ta osoba w pewnym momencie otworzyła piwnicę w podłodze i mówiła coś o zwłokach. A za chwilę podał mi namalowany obrazek Matki Boskiej z jednej strony a z drugiej chyba jakieś drzewa albo ogólnie natura. Ja chwyciłam ten obrazek i zaczęłam go przytulać i płakać że go pamiętam z dzieciństwa jak wisiał na ścianie i bardzo go lubiłam. Ten trup w podłodze to być może sąsiad który się powiesił w piwnicy i dzisiaj jest jego pogrzeb? A czy ktoś zinterpretuje mi resztę?

• 5 tygodni później...
Napisano

co może oznaczać taki sen: śniło mi się, że moja mama umarła, leżala jako trup, ale w pewnym momencie zaczęła jakby oddychać więc ją szybko podnioslam, ona ozyła, nadal wyglądala jak trup a ja ją malowałam?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Może ktoś mi pomóc z interpretacją mojego dzisiejszego snu?

Byłam w lesie gdzieś w górach z rodziną (ja, mama, tato, młodszy i starszy brat), tato i starszy brat gdzieś się oddalili, mój młodszy brat chciał usiąść na trawie i coś go ukąsiło, wzywałam pomoc, a potem widziałam już tylko tyle, że wspinaliśmy się w górę w tym lesie, to był stromy stok, mój młodszy brat chyba szedł pierwszy, mama za nim i niosła taki pień z korzeniami (coś co pozostaje po ścięciu drzewa), a ja za nimi dziwiąc się po co ten pień, taty i starszego brata w dalszym ciągu nie widziałam. Las nie sprawiał wrażenia niebezpiecznego, niezbyt gęsty, raczej przyjazny, ale może trochę tajemniczy.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

A wiec..Dzis w nocy snilo mi sie jak widzialam jak umiera moja Mama ! To bylo tak ze siedzielismy ja mama tata i znajomi ! nagle... ona jakby zemdlala ! tata z tekstem ona tak specjalnie ona tak specjalnie ja Tata nie jedziemy do szpitala i najpierw musialam z ojcem walczyc by pojechac do szpitala a potem w drodze do auta stwierdzilismy ze nie zyje. Pojechalismy do Szpitala rowniez stwierdzili ze nie zyje. Ja plakalam tak mocno ze az oddechu nie moglam zlapac. Ale tate to jakby w ogole nie obchodzilo z tym co sie stalo gdy ja mowilam Mama nie zyje on tylko sie glupio usmiechal albo sie darl . Ale jak powiedzialam ze to jego wina bo wykonczyl mame przez te Lata to on podniosl na mnie reke..

Nie wiem co ten sen oznacza i chetnie bym chciala sie dowiedziec byla bym wdzieczna za pomoc.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Matka, liczba 3, srebrny lancuszek, przejrzysta woda.

Stoje w wodzie siegającej mi do ud (maksymalnie do okolic klatki piersiowej) ,woda jest bardzo czysta,widze ze na dnie jest wrecz lod,albo snieg,bardzo jasno. Najpierw rozmaiwam ze starszym mezczyzna,poznije pojawia sie moja mam,jestesmy same, nagle mama dla zabawy zaczyna mnie lapac za szyje,mnie sie to nie podoba,potem zaczyna mnie dusic lancuszkiem srebrnym, plaskim-jak tasma, duusi mnie mocno 3 razy ,ale z usmiechemna twarzy,jakby to bylo dla zabawy.Mnie sie wydaje ze mnie zadusi na smierc,ale po 3 razach przestaje.Potem wychodzi i udaje ze nic sie nie stalo,a ja mam do niej ogromny zal,ze nie wie ze mi zrobila krzywde...

Wiem ze sen ma zwiazek z rzeczywistosia,bo na 2 dzien po snie poklucilam sie z moja maja,mamy odmienne zdania ,czesto sie unosi i rani mnie swoimi slowami,potem mama probuje zalagodzic sytuacje...ale wciaz brakuje mi z jej strony zrozumienia.... Jednak sen zawiera rowniez duzo innych symboli,ktore w tym ukladzie sa dla mnie nie zrozumiale,szczegolnie ta liczba 3 oraz przejrzysta,nieskazitelnie czysta woda w ktorej stoje...Bardzo proszę o interpretację(moj wiek to 27 lat)

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Przy stole siedziała rodzina mojego chłopaka. Przed stołem szła matka mojego chłopaka, a za nią szła moja matka i niosła dla niej kawę i duży kawałek ciasta. Matka chłopaka miała dumnie podniesioną głowę, tak jakby okazywała pychę. Moja matka szła za nią z pokorą. W śnie nikt nie odzywał się.

Napisano

hmm... w tym wypadku przyjrzałabym się Twoim relacją z matką Twego chłopaka i ze swoją matką.

Może być tak, że matkę swojego chłopaka uważasz właśnie za taką dumną osobę, chodzącą z podniesioną głową, a Twoja matka przy niej wydaje Ci się osobą bardziej pokorną może cichą.

Może być też tak, że w pewnym stopniu czujesz się zdominowana przez matkę chłopaka, może mieć jakiś wpływ na Wasz związek, czujesz, że musisz zasłużyć na jej względy... i bardzo chciałabyś aby Ciebie zaakceptowała bądź tolerowała dlatego chcesz się jej pokazać z jak najlepszej strony (kawa i kawałek ciasta).

Ale to tylko moje spojrzenie na ten temat i nie musi się pokrywać z Twoim odbiorem Tego snu...

:) Pozdrawiam,

Anii

• 1 miesiąc temu...
Napisano

W mojej miejscowości był jakiś koncert. Ja usiadłam sobie na jakimś murku i podeszłą do mnie mama mojego chłopaka. Zaczęłyśmy rozmawiać jak gdyby nigdy nic. Zaznaczam że nigdy z nią się rozmawiałam w rzeczywistości.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Niedawno mama chłopaka posądziła mnie o kradzież w ich domu. Nie zrobiłam tego. Ostatnio śniło mi się, że idę po lodzie, spotykam te kobietę, ona przewraca się na śliskim gruncie w zimie, a ja przytrzymuję jej rękę i pomagam iść pod górę.

Proszę o pomoc w interpretacji tego snu.

Napisano

Matka, najpierw nie mogę ją znależć w domu, potem przychodzi smutna a ja ją pocieszam i mówię że będzie dobrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...