Skocz do zawartości

Duchy, przemeblowanie, strach, panika...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Na wstępie coś o mnie, by łatwiej było zinterpretować sen.

Mam 22 lata, 3 letniego synka, którego od marca wychowuje sama.

Mieszkam z rodzicami, cała akcja rozegrała się w domu, w teraźniejszości.

Wczoraj byłam na pierwszej randce z super facetem, ale swoim głupim sms'em zepsułam chyba dalszą znajomość, a sen był taki:

Położyłam synka na popołudniową drzemkę (choć rzeczywiście tego juz nie robię) po chwili gdy weszłam do pokoju synka, on szedł za zasłoną - długa po podłogę ( w rzeczywistości nie ma firanek, ani zasłon w pokoju). Wzięłam go na ręce, a w pokoju były meble poprzestawiane.

Weszłam do swojego pokoju, też były poprzestawiane meble, pojawiły sie dodatkowo dwa fotele (w rzeczywistości ich nie ma) i łóżeczko z synka pokoju, również było w moim pokoju.

Zeszłam do ojca, żeby mu to powiedzieć.

Za każdym razem, kiedy wchodziłam do pokoju, było wszystko inaczej poustawiane. Były to krótkie odstępy czasowe. Wystarczyło zamknąć i otworzyć drzwi i wszystko było poprzestawiane. Aczkolwiek nie było bałaganu.

Bardzo się bałam, byłam wręcz przerażona, nie wiedziałam co się dzieje, uklękłam i płakałam. Tata mnie zabrał na dół do siebie.

Nie pamiętam, czy to dalej ten sam sen, czy inny, ale później coś było, że jeździliśmy z tym facetem po śniegu na traktorach takich małych, co jakiś czas dawaliśmy sobie buziaka... Na jakimś stawie byliśmy, jakiś budynek też w lesie pamiętam, trzciny, staw zamarznięty, łódka była, na kawałku, gdzie nie było lodu, to się okazało, ze jest dziurawa i się zatopiła. Było tez coś w psem... Więcej nie pamiętam.

Chciałabym jeszcze dodać, że te sny śniły mi się za dnia, jak zawiozłam dzieci (mojego synka i syna mojej siostry) do przedszkola to położyłam się jeszcze spać.

No i na ogół nie pamiętam swoich snów, rzadko mi się zdarza, bym je pamiętała.

Jeśli potrafi ktoś zinterpretować mój sen, to bardzo dziękuję.

Napisano

Czy ktoś potrafi mi pomóc w zinterpretowaniu tego snu?

Bardzo proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...