justysia648 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Jechałam z moim chłopakiem i jego bratem z żoną, starym samochodem. Zatrzymaliśmy się w jakiejś wsi. W pewnym momencie brat chłopaka wychodzi z samochodu, ja idę za nim i onpyta co ma zrobić, bo jego synek jest chory na chorobę, na którą cierpi też moja siostra. Ja wszystko zaczynam tłumaczyć. Wracam do samochodu i tam jego żona o to samo pyta. Ja znowu tłumaczę i ciąglę powtarzam, że ich syn przez tą chorobę będzie bardzo wysoki i żeby się nie martwili, bo to nic takiego. Co ten sen moze oznaczać???:nauka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 justysia648, a zdarza się tak, że ludzie wypytują Cie o chorobę siostry? (bo rozumiem, że siostra na prawdę cierpi na tę chorobę ze snu?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
justysia648 Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Tak, siostra cierpi na tą chorobę, ale nikt mnie o to nie pyta. A poza tym to nie wiem czy dużo osób wie o jej przypadłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 nie pytają, ale choroba bliskich nam osób wpływa także na nas, nie da się odciąć emocji i nie przeżywać że ktoś choruje, myśle ze to w Tobie "siedzi" i właśnie przez takie sny możesz to z siebie uwolnić czy siostra ma dzieci? czy pojawił się lęk że jej dziecko tez może zachorować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
justysia648 Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Nie, moja siostra ma 16 lat. To choroba nabyta, indywidualna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts