Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, miałem zeszłej nocy dość przyjemny ale i dziwny sen. Rzecz działa się na imprezie, bawiłem się z pewną dziewczyną (w której w rzeczywistości jestem zakochany ale nie jesteśmy razem ) super nam się tańczyło, w pewnym momencie ktoś ogłosił konkurs dla par. Ona do mnie podbiegła, złapała za rękę, usiedliśmy na ławce i zaczęliśmy się długo i namiętnie całować. W pewnym momencie przestała i powiedziała : Jeśli nie chcesz to nie musisz; ja odparłem: Zbyt długo czekałem żeby odpuścić;

ktoś ogłosił konkurs karaoke, mieliśmy razem zaśpiewać ale poszedłem sam i nie szło mi dobrze, myliłem tekst, nie mogłem wyczuć rytmu, piosenka była z Dirty Dancing-Time of My Life. Po piosence wróciłem do niej, widziałem że coś je, ale znowu zaczęliśmy się całować, tyle że szło nam okropnie, po grudzie, na siłę. I sen się skończył, proszę o interpretację, czy to tylko wyrażenie jakiegoś pragnienia czy może coś więcej, z góry dziękuję

Napisano

podbijam temat, poprzedni mój sen zniknął bez komentarza, a ten jest dla mnie bardzo ważny:)

Napisano

wydaje mi sie ze jest to raczej wyraz twoich pragnien.mozna sie dopatrzec tez tego ze gdybys ja zdobyl poczulbys sie bardziej wartosciowym.moze uwazasz z nia moglbys byc lepszy jednoczesnie nie jestes pewien czy na nia zaslugujesz...tak ja to widze.

Napisano
gdybys ja zdobyl poczulbys sie bardziej wartosciowym.moze uwazasz z nia moglbys byc lepszy jednoczesnie nie jestes pewien czy na nia zaslugujesz

no to jest prawda i stety i niestety :) dziękuję astroa