oleandria Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 (edited) Witam, miałam dzisiaj dziwny sen. Dziwny, ale w żaden sposób nie straszny, w zasadzie nawet mi się podobał... Byłam w dużej drewnianej auli położonej na terenie wyścigów konnych. Bliżej nie sprecyzowany wykład prowadził znany mi na co dzień profesor. Wśród słuchaczy byli głównie starsi mężczyźni (popijający wino), oprócz nich ja i dwie znajome twarze. Na koniec wykładu jednego ze znajomych mężczyzn zapytałam gdzie idzie, odpowiedział, że wróci o 2.00. Później już pamiętam że była noc. Mieszkanie (nie przypominające żadnego które znam), w którym byłam razem z mamą. Przyszedł mój kolega. Minęło trochę czasu i przyszli jego rodzice. Moją mamę z gośćmi pochłonęła rozmowa. Ja zajęłam się sobą (patrzyłam z okna na tor, przygotowujące się konie. Sama jeżdżę i tam też chciałam, ale pamiętam że nie mogłam ze względu na odbywające się wyścigi). Następnie wszyscy szli spać. Zapytałam się rodziców kolegi, gdzie on jest. Oni że już u siebie w sypialnia, ale mogę wejść. Grzecznie podziękowałam i poszłam w inną stronę. Zobaczyłam go przy takim stanowisku roboczym, jak tworzy pończochy. Nie odzywałam się. Wzięłam jedną i dość długo bardzo dokładnie oglądałam. Gdy na niego spojrzałam, zobaczyłam, że przysnął, a narzędzie, którym pracował rani go (przypala?) w podbródek). Obudziłam go. Potem pamiętam, że z samego rana udało mi się wziąć swojego konia i pojeździć. Opisałam wszystko dokładnie, ponieważ nie wiem co może być istotne. Podejrzewam, też że rzeczy, na które ja zwróciłam uwagę wcale nie są takie ważne. Dodam, że znajomy, o którym w dużej mierze mowa, już jakiś czas temu zwrócił moją uwagę... Dziękuję za wszelką pomoc z góry Edited June 6, 2010 by oleandria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oleandria Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 ponawiam prośbę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts