albaa Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 jestem osoba nieufna i nie wierzaca w milosc ta szczera i wierna Kiedys zaufalam facetowi intuicja podpowiadala mi ze mnie zdradze psychicznie i oklamuje..jak sie okazuje byla to prawda..Teraz jestem w nowym zwiazku i tez nie potrafie zaufac ..uprawiam z nim sex jest mi z nim naprawde dobrze ale brakuje mi tej pewnosci ze on mnie nie zrani i ze kocha tak bardzo jak mowi...Ufam mu a raczej staralam sie ale czesto mam zawachania teraz juz jestem w rosterce;( wczoraj bylismy na spacerze ze najomymi..My i jeszcze jedna para dziwczyna j=nazego wspolnego kolegi powiedziala mi pocichu ze moj facet pali ziolo i kazal jej nic mi o tym nie wspominac..uwiezylam jej bo wiem ze ma on z tym problem i mi obiecal ze z ty skonczy..jak sie okazalo przyznal sie ze palil kiedys tam dawno i zapomnial mi o tym powiedziec załamałam sie:( ale mowie trudno nie bede z facetem ktory nie dotrzymuje obietnicy..zerwe z nim znow zaklinal sie ze mnie kocha na zabuj bym z nim byla ze to nic wielkiego..itp. Wieczorem jak juz spalismy wtuleni w siebie to snilo mi sie: bylo tam jezioro dosc zmacona woda..byly jakies osoby ale nie wiem kto bo ich nie widzialam lecz czulam..byl to wieczor i robilo sie dosc chlodno..nagle pojawil sie wąż duzy jak węże boa czy anakondy tylko ze ten był biały w żółte plamy jak z jakis ciepłych klimatów..on zamiast mnie dusic jak maja to w naturze takie wze ukasil mnie w wewnetrzna strone dłoni az polała sie krew..straszny bol przejecie i zal..i nie wiem czemu smutek..obudzilam sie ze lzami w oczach.. Nie mam pojecia co moze oznaczac:( (zmiana tematu wypowiedzi - oryginał: "Czy ten sen oznacza zdrade?" / przypisek - kaffka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
albaa Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 dziekuje kaffka nawet nie wiesz ja bardzo sie ciesze!! Masz racje doszukuje sie czegos czego nie ma i sama sobie stwarzam wyalienowane problemy.. dziekuje bardzo mi pomoglas:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts