Jump to content

Proszę o interpretację....

Recommended Posts

Guest ela ela
Posted

Ostatnio snią mi sie takie durne sny, wogóle ich nie rozumiem i proszę o wyjaśnienie ostatniego.Śniło mi się że był taki wysoki basen, weszłam do niego, Dziewczyny nie miały biustonoszy i ja też. Obmacywal mnie jakiś chłopak,w tym basenie było tak że tam były tylko pary i w każdej chłopak obmacywał dziewczyne. Przyjechała policja, wszystkich złapałaa ja postanowiłam uciec. Zalożyłam bluzkę i z siostrą poszłyśmy po nasz samochód żeby uciec nim do domu.Szłyśmy ulicą gdzieś jakby w polach, na poboczu stały samochody ale naszego nie było.I tak jeszcze 2 ulice były a potem siostra powiedziała że samochód jest koło tamtego basenu. Wróciłyśmy a obok basenu był komisariat policji i wszyscy z basenu składali tam zeznania. Zaczęli stukać do mnie w szybe i w końcu policjantka mnie zobaczyła al euciekłam. Nagle byłam z mamą w domie handlowym i chodziłyśmy po sklepach i zaczepiali mnie chlopaki z basenu bo o dziwo tam byli, podnosili mi spódnice i sie śmiali.mamie mówiłam że nie wiem o co chodzi. W korytarzu był drugi komisariat i zobaczyła mnie tamta policjantka i mnie wzięła. I wzięła mnie do moich rodziców. bylismy chwile na ulicy gdzie chlopaki grali w pilke. a potem siedzialam i plakalam a policjantka tłumaczyla moim rodzicom co sie wogole wydarzyło. i mi powiedziała wcześniej że do mojej szkoly trafia papiery o tym i wogóle...

Posted

he he bujny sen:) też czasem mam podobne może po prostu marzysz o swoich kolegach wiesz jak no a jest to ci zakazane czy tam coś nie wiem sama.... :) myślę ze ktoś Ci pomoże

Posted (edited)

Moze ja sporóbuje pomoc...

ela ela, byc moze musisz podjac jakas wazna decyzje, ale boisz sie, ze bedzie niewlasciwa? W tym czasie powinnas zdac sie na swoj rozum i zdrowy rozsadek.

Edited by Sephira
Guest ela ela
Posted

Sephira, bardzo serdecznie dziękuję Ci za pomoc:* Myślę, że decyzja o której napisałaś stoi krok przede mną. dziękuję:)

Posted

ciesze sie bardzo ze moglam pomóc :) Zycze powodzenia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...