caroline31612 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Sniło mi się, że była noc. spałam, a przyszedł moj chłopak obudził mnie, obok mnie spała moja siostra, a on zaczal ja całować, a póżniej wyszedł bez słowa... bez zadnego pozegnania. wyprowadził mnie z równowagi ten sen.. choć sniło mi się to juz kilka dni temu nie przestaje o tym myślec. strasznie mnie to dreczy.. może niepotrzebnie, ale sama nie wiem.. czy on może cos znaczyc? proszę o przetłumaczenie tego snu. to dla mnie ważne.. byłabym bardzo wdzięczna za to..
Guest truskawka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Powiedz mi jakie jest prawdopodobieństwo tego, że Twój chłopak może zdradzić Cię z Twoją siostrą w rzeczywistości?
caroline31612 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 raczej by mnie nie zdradził z nią.. myślę, że by mi tego nie zrobi.. ale sama teraz nie wiem.. co ten sen może znaczyć ?
Guest truskawka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ups no to namieszałam Ci w głowie Jeśli nie jesteś pewna tego to zawsze możesz porozmawiać z ukochanym i opowiedzieć o swoim śnie jednocześnie przedstawiając swoje obawy. Chociaż ja uważam, że nie masz się czym martwić.
caroline31612 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 nie szkodzi mam nadzieję, że ten sen nic nie znaczy.. postaram się nie myśleć juz o tym ) bardzo Ci dziękuje za odpowiedz
Recommended Posts