emanuelle Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Historia nie zdarzyła się mi, lecz znajomemu rodziny. Otóż mieszka on w bloku, gdzie po wyjściu z windy trzeba przejść długi korytarz, by dojść do sowich drzwi. U niego mieszkała zawsze taka starsza pani, alkoholiczka, zawsze zbierała od wszystkich drobne, on zawsze dawał jej 2-3zł. Nosiła zawsze charakterystycznie trzeszczące hmm. trzewiki? I chustę w kwiaty zawiązaną na styl bardzo starej pani z polskiej wsi. No i jakoś 2 miesiące temu, on wraca z pracy, godzina 22, wysiada z windy (mieszka na 5 piętrze), idzie tym długim korytarzem, słyszy znajome trzewiki za sobą, przyspiesza, trzewiki tak samo, w końcu biegnie, ucieka przed dźwiękiem, wchodzi do domu, lecz coś blokuje mu zamknięcie drzwi, był to trzewik. Spogląda w górę, a tam znajoma chustka lecz pozbawiona twarzy, w jej miejscu była po prostu czerń. Nazajutrz dowiedział się, że owa pani zginęła kilka dni wcześniej. Co dzień ktoś drapie w ich drzwi wejściowe. Są przerażeni, chcą się wyprowadzić. Mnie osobiście to bardzo przestraszyło, jako, że mam bujną wyobraźnie od razu przed oczami miałam obraz buta w drzwiach i chustki trzymającej się nie wiem na czym, na czarnej przestrzeni. Co o tym sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkrl1979 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Potrzebne solidne oczyszczenie albo egzorcysta, przynajmniej w/g mnie. Ludzie, ktorzy odeszli bedac pod wplywem jakichkolwiek substancji psychoaktywmych (a te w niemal 100 procentach zanizaja wibracje wlasne), powoduja podczepianie sie bytow nizszych. Zreszta, bez oceniania nikogo, ale ktos, kto ma problem z alkoholem ma na 100 procent zanizona wartosc wlasna i generalnie moze przyciagac rozne swinstwa w takim stanie psychiczno-mentalnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciunia906 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 zdecydowanie oczyszczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanuelle Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 (edited) W sumie problem w tym, że w magię to oni nie wierzą raczej z tego co mi wiadomo to już tam nie mieszkają, ale dlaczego akurat przyczepiła się jego? Był dla niej dobry, a ona go straszyła Edited April 4, 2011 by emanuelle zapomniało mi się : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkrl1979 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Energia. Osoba/byt ktory popada w degradacje potrzebuje coraz wiekszej ilosci cudzej energii, aby funkcjonowac. W tym wypadku mamy do czynienia prawdopodobnie z tzw. wampiryzmem energetycznym, bardzo czestym w przypadku osob poniekad altrusistycznie nastawionych do zycia, nie posiadajacych mentalnej zapory w postaci pozytywnie pojmowanej asertywnosci (w tym na polu energetycznym rowniez). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liliana87 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Może najpierw jakaś modlitwa za Tą kobiete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts