Jump to content

Proszę o interpretacje snu noc,boks, mężczyzna, impreza

mysza101

Recommended Posts

(kłóciłam się z rodzicami godzine przed snem o wyjazd na impreze)

Śniła mi się takowa historia:

Wymknęłam się z domu pojechałam do Kielc (ale nie śniła mi się droga, tylko, że od razu tam byłam już po tym jak wpadłam na ten pomysł ) ,gdzieś tak po 2 w nocy chodziłam sama po mieście po tym koncercie nie miałam jak wrócić do domu, bałam się trochę, weszłam do jakiegoś budynku i opowiadałam mężczyźnie (taki nie wiem ani stary ani młody może50 lat miał? taki obleśny troche), że chciałabym się nauczyć walczyć, pokazał mi kilka chwytów, potem kiedy usiedliśmy opowiedziałam mu, że chce wrócić do domu, że jak rodzice sie zorientuja ze mnie nie ma w domu to mnie zaija ale nie mam pieniędzy ani nawet żaden samochód nie jeździ żeby pojechać stopem to powiedział żebym wróciła taksówką a ja że nie mam pieniędzy, wtedy powiedział, że można coś na to poradzić i zaczął się rozbierać (bardziej tak jakby chciał loda) a ja się zszokowałam i powiedziałam że w życiu ! i wyszłam.Błąkałam się po mieście przez jakiś czas i wróciłam do tego gościa. wtedy się obudziłam.......

POMOCY

Edited by mysza101