ajwona Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Proszę o interpretację tak dziwnego snu. Śniło mi się, że byłam u siebie w domu z rodzina, była tam też jakaś dziewczyna z czarnymi włosami, na która byłam ogromnie zła bo zrobiła mi cos ylko nie amiętam co, coś z natury psychicznej nie fizycznie. Postanowiłam ją ukarać i nagle się na nią rzucilam i zaczęłam gryźć w brzuch z całej siły, mamie kazałam ją trzymac za ręce. Atakowałam tylko jej brzuch. Po całej tej bijatyce, kiedy była już całkiem pokraskana moja mama powiedziała mi, zże to jest dziewczyna diabła i że teraz powinnam się bac, bo on się zemści. I to koniec snu. Nie wiem jak go rozumieć, czy ma jakikolwiek sens, czy to tylko moja wyobraźnia. Często mam sny tak nielogiczne. Potem śniłam o tym, że jestem w toalecie w szkole, w kabinie i drzwi do niej są uchylone, ja czuję, że bardzo muszę skorzystac z toalety ale wstydze sie bo za drzwiami i w kabinie są ludzie. Ten sen o sikaniu przy ludziach w otwartej kabinie powtarza sie co jakiś czas w różnych sytuacjach i miejscach, ale zawsze jest to otwarta kabina i widze innych ludzi chodzących w toalecie. Prosiłabym o opis czy te sny moga mieć jakiekolwiek znaczenie, czy nie. Z niecierpliwościa czekam na wyjaśnienie. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Moim zdaniem przy czym zaznaczam ja nie interpretuję snów jako przyszłość, interesuję się psychologią i mogę w tym kierunku tylko odpowiedzieć. Sen pierwszy wygląda na tłumioną w sobie agresję, być może masz problem z ukazywaniem swoich uczuć i wyładowujesz to napięcie podczas snu? Sen drugi może sugerować iż masz problem w kontaktach z ludźmi, nie jesteś otwarta za to jesteś wstydliwa i niepewna w relacjach z innymi. Ale to tylko moja "psychologiczna" interpretacja :-) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts