Jump to content

Duch grający na pianinie

Recommended Posts

Posted

Śnię że obserwuję duży przeszklony dom, jest wśród drzew i zieleni chyba w pięknie urządzonym ogrodzie. W pewnym momencie obok domu pojawia się dziewczyna, z którą czuję emocjonalny związek. Jestem z nią przez chwile i mimo, iż nie zamieniamy ani słowa i nie robimy nic, to sama obecność sprawia, że jest mi bardzo dobrze i czuję, że ona odwzajemnia to uczucie. Po chwili dziewczyna wchodzi do domu, i mimo że ja pozostaję na zewnątrz nie czuję się opuszczony. Z domu natomiast dochodzi muzyka. Podchodzę do przeszkleń i widzę jak duch (młoda piękna kobieta w białej zwiewnej sukni) gra na pianinie. Gdy zauważa mnie przestaje grać i patrzy na mnie. Mówię graj dalej, ale ona nie reaguje więc odwracam się i odchodzę do ogrodu. Zatrzymuję się w ogrodowej altanie i widzę jak ona płynie do mnie. Chyba wychodzę jej na przeciw, ale tuż przede mną rozpływa się jak mgła na wietrze.

I tu sen się kończy, a ja już w realu budzę się i usilnie staram się go zapamiętać. Powtarzałem go w myślach parę razy by rano nie stracić żadnego szczegółu bo wydaje się dla mnie ważny. Niestety nie potrafię go zinterpretować - może ktoś mi pomoże.

Posted

Czy coś jest nie tak z moim snem - zwykle staram się sam interpretować swoje sny - ale tu mam w głowie mętlik. Może znajdzie się ktoś, kto choć mnie na wyjaśnienie naprowadzi.

Posted

Witaj kktosiek

Twój sen jest bardzo sympatyczny, ale nie znając Ciebie trudno jest o jego trafną interpretację. Jest ciekawy, ale trudny.

Być może w Twoim życiu zachodzą teraz jakieś istotne, pozytywne zmiany.

Kobieta-duch może ostrzegać Cię przed nieporozumieniami w życiu prywatnym spowodowanymi Twoim zbytnim zaangażowaniem w osiąganie sukcesów/awansów.

Rozsądne uporządkowanie wartości pomoże Ci dość szybko pokonać przeszkody.

Pozdrawiam

• Like 1
Posted

kttośku, chyba czujesz się nieco samotny. Ta kobieta jest symbolem fantomu, za którym gonisz, a którego nie możesz dogonić. Być może jest zbyt mało realny?? Ten sen mówi, że powinieneś przestać tracić czas na złudne oczekiwania. Być może jest w Twoim otoczeniu ktoś, kto darzy się sympatią, ale w takiej sytuacji możesz tego nawet nie zauważyć.

Pozdrawiam.

• Like 1
Posted

Dzięki serdeczne!

Teraz już wszystko wydało się proste. W moim życiu zaszły faktycznie wielkie zmiany - burzliwe ale już pozytywne. Przyznaję że ruszając w "nowe" nie wiem co dalej i miotam się nie wiedząc nawet za czym gonię.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...