Jump to content

Nejti

Recommended Posts

Ja, Mateusz i jaka inna dziewczyna(której nie znałam) mieliśmy napisać razem książkę. Mój brat miał być głównodowodzącym(lol -_-). Nagle zaproponował by napisać tam coś negatywnego o dziewczynie z która pracowaliśmy. Nie pamiętam już dokładnie co ale było to na serio niezwykle chamskie. Zareagowałam, mówiąc tamtej dziewczynie by się na to nie zgadzała. A co na to ona? Na mnie z mordą że "mam się go do cholery słuchać skoro jest głównodowodzącym". Wtedy już nie wytrzymałam...Podeszłam do niej i...zaczęłam ją...głaskać, po rękach, nogach, głowie, wszędzie. (o_o") I to z takim politowaniem, z tak chamskim uśmiechem, z taką...pobłażliwością. Mówiłam jej także wiele miłych rzeczy, oczywiście używając przy tym sarkazmu. Byłam tak totalnie rozpalona nienawiścią od środka że miałam ochotę jej czymś zaraz palnąć. I wiem, że gdybym to zrobiła, sprawiło by mi to przyjemność. Na szczęście się obudziłam ._." To było totalnie nienormalne...Choć stwierdziłam że i tak wolę atakować niż być atakowana.

Guest cyganicha

Od Was zależy jaką drogę w życiu wybierzecie, od Ciebie zalezy jak o Tobie będzie ta księga zycia napisana.Twój charakter znajduje odzwierciedlenie we snie, wolisz atakować niż byc atakowana,bywasz sarkastyczna i nawet arogancka.Możesz skrzywdzic takim postepowaniem nie jedną osobę.Sen jest tez napomnieniem dla Ciebie bys spojrzała na siebie,swoje postępowanie i zastanowiła się,czy postepujesz słusznie w relacjach z innymi.

Racja. Wolę atakować niż być atakowana pomijając fakt że w realu praktycznie zawsze przegrywam, z każdym, co mnie niemiłosiernie irytuje. -_- Stopniowo używam coraz lepszych metod by się obronić ale nie sądzę bym aż tak arogandzko zareagowała w stosunku do niej w realu. Znaczy, jestem pewna. ._."

Guest cyganicha

aż tak arogancko -może własnie nie zareagowałaś i buntujesz sie może w sobie,że gdybyś jednak może w realu zachowała sie do niej w sposób bardziej arogancki to sytuacja potoczyłaby sie inaczej a Ty nie czułabyś się w takim stopniu przegrana.