Pustelnik Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Śniło mi się że wyjeżdżam od kuzyna z drogi polnej na ulice i spotykam kolegę który mówi mi abyśmy poszukali jakiegoś skarbu i podaje mi kartkę na której jest zapisane coś w stylu: "Odnajdź swój dar, który uważasz za coś normalnego a w tedy będziesz mógł być szczęśliwy" czy coś w tym stylu nie pamiętam tego dokładnie ale jego treść była bardzo podobna do tego. No więc po przeczytaniu tego tekstu rozmyślałem o co w tym chodzi jednak niczego nie wymyśliłem i tak z kolegą zaczeliśmy wracać do domu jednak co chwila zdarzały się jakieś nieszczęścia z których jednak wychodziłem cało, np. jadąca ciężarówka przejeżdża sobie koło mnie a na samym końcu spada pręt który zachacza mi się o ubranie ale zdążam go zdjąć gdy już miałęm za nią pofrunąć... no i tak dochodze do pewnego momentu gdzieś już połowa drogi i już zrozpaczony tymi nieszczęściami, kolega wspomina że mógł jednak sam przeczytać ten tekst[bo ten cały fatum któy zaczoł mnie prześladować był chyba winą przeczytanie tego tekstu] ale ja nie zwracająć już na niego uwagi wychodzę na lewą stronę ulicy, rozkładam ręcę i mówi:"[boże]Jeśli sonbie rzyczysz mojej śmierci to zabij mnie teraz/niech zgine teraz" Po czym wóz hamuje mijając mnie a kolega który biegnął od tyłu popchnął mnie chyba w celu ratowania a ja zaczełęm lecieć obok tego wozu kóry zachamował obracająć się w koło, jak w jakimś kung-fu po czym spadłem na ziemie i byłem ranny, ale wszystko skończyło się dobrze choć byłem w szpitalu. Dodat tyle że działo to się praktycznie w absolutnej nocy, na terenie który dobrze znam. Jeśli wiecie o co w tym śnie chodziło prosze o wytłumaczenie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Witaj Pustelniku, Twój sen jest głosem Twojej podświadomości, która w sposób rzadko spotykany, bo bezpośredni wzywa Cię do odnalezienia swojej drogi w życiu. Sen dzieje się w ciemności, która symbolizuje Twoją dotychczasową nieświadomość i wzywa do lepszego poznanie swojej osobowości, prawdziwej istoty, sensu i celu Twojego pobytu na Ziemi. "Odnajdź swój dar, który uważasz za coś normalnego a w tedy będziesz mógł być szczęśliwy" Treść zapisana na kartce oznacza zapis Twojego losu, powołania. Zastanów się nad darem, który otrzymałeś, swoimi zdolnościami, umiejętnościami. Tu chodzi o nie, o ich rozwój. Zaufaj Bogu i przyjmij swoją misję, a wtedy skończą się zmartwienia i troski. Wyjdziesz z nich tak, jak wyszedłeś z polnej drogi. Nie uciekaj się już do wykrętów i usprawiedliwień i nie odkładaj poszukiwań na później. Posłuchaj rozsądku i zwróć się ku swojej podświadomości, życiu duchowemu. Otrzymasz pomoc. Interpretacja, którą otrzymasz może spowodować zranienie Twojego poczucia własnej wartości, ale przyczyni się do Twojego rozwoju i dojrzewania. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts