clara_aneczka Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Witam! Śniło mi się, że biegłam chodnikiem uciekając przed policją i nagle napotkałam na owczarka niemieckiego bez kagańca właściciel szedł obok i trzymał smycz bałam się i zastanawiałam się czy się wycofać i zawrócić(bo to by oznaczało, że wpadnę w ręce policji) wtedy pojawiło się więcej takich owczarków bez kagańca wolno spuszczonych bardzo się bałam więc zawróciłam ale one szły za mną nic mi w sumie nie robiły ale czułam wielki strach. Co to może oznaczać? Mam się wystrzegać fałszywych ludzi? Pomówień? Dodam, że uciekałam gdyż z jakimiś obcymi ludźmi planowałam jakiś spisek/akcje i gdy mieliśmy porwać samochód z 2 policjantów kobieta z którą między innymi coś planowałam przyłożyła mi pistolet do głowy i kazała uciekać widocznie chodziło jej o to bym nie była zamieszana w to przestępstwo. Chodziarz czułam, że policjanci mnie podejrzewają o współudział. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Witaj Claro_aneczko, Najwyraźniej planowałaś coś niezgodnego z Twoją moralnością, zasadami etycznymi. Nie zrezlizowałaś swojego zamiaru. Powstrzymała Cię świadomość odbioru Twojego czynu przez otoczenie, przyjaciół. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
clara_aneczka Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Dziękuje bardzo. Zastanawiam się co to może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 To mogło być lub może zdarzyć się w niedalekiej przyszłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts