szaramyszka12 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 zwracam sie z prośba o odczytanie znaczenia mojego snu a mianowicie śniło mi się że uprawiałam sex z chłopakiem w jego sypialni i przyłapała nas jego babcia zmieszana calą sytuacją wyszła i zaczekała az sie ubierzemy ponieważ chciała porozmawiac z moim chłopakiem zaraz później weszła do pokoju razem z mamą mojego chlopaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Witam sen może oznaczać twoje rządzę, być może z twoim chłopakiem macie udane życie seksualne, ale wstydzicie sie tego. Babcia jest symbolem mądrości, rozsądku, być może uważasz, że w twoim związku jest mało chlodnego osadu sprawy, wiecej uczuc niz rozsadku i pociąg seksualny. Instynktownie sie tego wstydzisz stąd te przyłapanie we śnie. Symbol matki, która często jest oznaką płodności to podkresla, ale moge sie mylic , pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts