Jump to content

pies przyjaciel który wyskakuje z balkonu

Michalina Mia Zebrowsky

Recommended Posts

śniło mi się dziś że miałam psa. Takiego owczarka niemieckiego z tymże był on cały czarny z białym brzuchem. Siedzieliśmy w jakiejś czarnej pustce. Nic tylko my. Nagle usłyszeliśmy krzyki i pobiegliśmy za dźwiękiem. Okazało się, ze pewna pani stała na balkonie w moim mieszkaniu (ta kobieta w realu pracowała w kiosku obok mojego osiedla. Widziałam ją moze ze 2 razy. Kiosk splajtował). Balkon bym zamknięty od wewnątrz. Kobieta waliła pięściami w ścianę. Była ubrana w takie czarne spodnie i aksamitną czarną koszulę. Miała na szyi długi żółty wisior. Pies stał koło mnie, a ja otworzyłam drzwi mówiąc że to moja mam ją zamkneła bo czasem tak się zachowuje. Pies wszedł na balkon (na moim balkonie sa kraty na kształt tych http://1.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/Se8BUWP2epI/AAAAAAAAA9I/4QJHN-8XlzM/s400/%C5%BCycie+na+balkonie.jpg on był na tyle chudy, ze spokojnie się w nie do połowy zmieścił.) Patrzył przed siebie w stronę wielkiego drzewa. Kobieta z balkonu wyszła i pogłaskała go po karku. Ten jakoś nie zareagował znacząco, tylko machnął ogonem i dalej patrzył. Kobieta wyszła. Pies stał dalej a ja obserwowałam. W pewnym momencie skoczył prosto na to drzewo. Niczego się nie przestraszył po prostu skoczył sam z siebie. Uderzył głową w pień drzewa i roztrzaskał sobie czaszkę. Spadał i spadał, a ja siedziałam na tym balkonie i płakałam. Mówiłam coś do siebie, ze on skoczył z 12-tego piętra (przy czym ja mieszkam na 3 piętrze pod 12).

Czy ktoś może wie co znaczy ten sen??