mario_fun Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Śniło mi się, że wchodzę schodami pod górę, po mostku nad rzeką i zaraz schodzę tymi schodami w dół. Na dole schodów kupuję lody -2 gałki i jem je. Schody kończą się przepaścią, po kupieniu lodów skręcam w prawo na inne schody, a potem okazuje się, że te schody nie kończyły się przepaścią tylko ja to tak widziałem, bo dalej chodziłem schodami aż doszedłem na sam dól tej niby przepaści i wtedy okazało się, że tam są schody, tylko z góry nie było ich widac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 mario fun, mam wrażenie, że ten mostek i schody są tutaj symbolami Twoich drobnych przedsięwzięć, lody, które kupujesz oznaczają drobne sukcesy i radość z realizacji planów - jednym słowem, powoli aczkolwiek skutecznie posuwasz się do przodu. Ta powolność wynika przede wszystkim z tego, że nie jesteś typem osoby, która lubi ryzyko - kiedy widzisz tę rzekomą przepaść postanawiasz skręcić i iść inną drogą - nie podejmujesz ryzyka i zdarza się, że przed to Twoja droga do celu wydłuża się, aczkolwiek ostrożność w działaniu to Twoja recepta na sukces Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts