Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śnił mi się dość ciekawy aczkolwiek dziwny sen. Śniło mi się że moja matka umarła zostałam sama z ojcem i bratem. W śnie nie chciałam nikomu o tym powiedzieć, że nie żyje bo nie chciałam aby ktokolwiek okazał mi współczucie nawet nie chciałam powiedzieć własnemu chłopakowi po jakiś 3 miesiącach w śnie kolega mnie sprowokował i o tym powiedziałam . Najdziwniejsze było to że we śnie nawet nie przejęłam się jej śmiercią, nie miało to dla mnie najmniejszego znaczenia czy moja mama żyje czy nie. Bardzo proszę o interpretacje snu. Z góry dziękuję.

Napisano

Powiedziałabym, że sen nie jest o twojej matce, ale o poczuciu słabości i tym jak tą słabość okazujesz. Sądząc po tym, że we śnie nic nikomu nie powiedziałaś, nie należysz do osób czujących się dobrze z okazywaniem słabości przy innych. Być może chcesz pokazać się jako silna osoba, albo nie chcesz zrzucać na głowę swoich problemów innym ludziom. Pytanie, czy nie tracisz okazji do wsparcia i pomocy, odsuwając innych od siebie. Ukrywanie problemów może być przez najbliższe otoczenie odebrane również jak odsuwanie najbliższych, brak zaufania albo niechęć.

Napisano

Dziękuję :) To prawda staram się być silna, zawsze sama sobie radzić