Lester Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Ostatnio miałem bardzo dziwny sen. Znajdowałem się w tropikach w samym środku dżungli. Dookoła było niesamowicie zielono i kolorowo. Wraz z przyjaciółmi szedłem przez gąszcz aż doszliśmy do małego źródełka. Woda w nim była niesamowicie spokojna i czysta. Wszedłem do niej i położyłem się na plecach tak aby nie tonąć. Towarzyszył mi niesamowity spokój i ukojenie. Czułem każdy powiew wiatru, każdy zapach, które mnie otaczały. Poczułem się niesamowicie zżyty z naturą. I nagle strumyk stał się małą rzeczką i zacząłem powoli odpływać od przyjaciół. Widziałem tylko jak stoją na brzegu i przyglądają się jak odpływam. Mimo to, to nie czułem smutku, że się oddalają, wręcz przeciwnie poczułem głęboką ulgę i wolność. A woda poniosła mnie dalej tak, że straciłem ich z oczu. Przez pewien czas płynąłem tak beztrosko nie wiadomo gdzie, aż w końcu znalazłem się na nieco zamglonym jeziorze. Przechyliłem głowę i zobaczyłem stojącą tyłem do mnie dziewczynę o niesamowicie czarnych włosach. Stała nad brzegiem obok olbrzymiej wierzby, która była pokryta jakby szronem. Zamknąłem oczy a woda poniosła mnie dalej. Gdy znowu je otworzyłem zobaczyłem białego wilka, który pił wodę z jeziora. Spoglądał na mnie a później odszedł w głąb lasu. Dookoła zaś była zima a mimo to nie czułem chłodu chodź leżałem na wodzie. Ostatnie co zobaczyłem to, że woda na jeziorze jest zamarznięta a dookoła mnie nie. Wtedy mój sen się skończył. Co ten sen może oznaczać? Proszę o jego interpretację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Dżungla sugeruje że obecnie masz dobry nastrój i dobre układy z ludźmi (tudzeż uczucia do nich). Rzeczka? Moż ezaczniesz iść z prądem przez życie, jakieś sprawy nabiorą rozpędu, a skoro woda - może jakieś relacje z kimś (hmm, może Twoja sympatia) się wyjaśnią. Jednak Twoje zachowanie może dziwić Twoich znajomych (we śnie się oddalają). Mgła - jakaś niejasna sytuacja, nie będziesz widział celu i niebędziesz wiedział czy podejmowane decyzje są słuszne - ogólnie brak orientacji. Dostrzeżesz kogoś, kto potrzebuje pomocy w jego trudnej sytuacji (czarne włosy - może żałoba, strata czegoś, żal). Jeśli ta postać zmieniła się w wilka który uciekł - możliwe że zostaniesz najpierw oszukany a potem opuszczony przez tą osobę... i to wszystko za Twoje dobre serce - stąd zamarźnięte jezioro, jednak woda wokół Ciebie taka nie była. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lester Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Wydaje mi się że ta osoba nie zmieniła się w wilka. Raczej on pojawił się gdy popłynąłem dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 W takim razie to mogą być całkiem róże osoby. Sen-ostrzeżenie - uważaj z kim się zadajesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Mam nadzieję, że byłam w stanie pomóc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts