Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Śniło mi się dzisiaj, że moja była szwagierka [siostra mojego byłego, dwudziestoletniego chłopaka, która tak jak ja ma 18 lat] znalazła się u mnie w domu wraz z nim. Mieliśmy wspólnie iść na jakąś osiemnastkę, a chcę dodać, że nigdy się nie lubiłyśmy. Znalazłyśmy się w mojej łazience i ja stojąc przy lustrze malowałam się a ona stała za mną.. Wiem, że się kłóciłyśmy. Ja nie mogłam zdążyć się naszykować więc pojechali sami a ja miałam dojechać jak już się "wypindruję". Pamiętam też z tego snu, że mój tato mnie zawiózł tam.

Kolory dominujące we śnie to szarość, czerń, brąz i wszystkie ciemne odcienie. Pora dnia: wieczór. Uczucia dotyczące chłopaka: tęsknota.

Chciałabym prosić o interpretację tego snu, gdyż sama nie umiem a interesuje mnie co on może oznaczać, bo do tej pory zwykle śniło mi się, że się godzę z "szwagierką" [mimo, iż do tej pory tak normalnie się nie odzywamy do siebie].

Czekam na odp i z góry dziękuję ;]

Edytowane przez lolek215
Napisano

lolek215, sądzę iż Twój sen odnosi się do rozstania z byłym chłopakiem. Twoje robienie makijażu jest wskazówką dla Ciebie, że powinnaś przyjąć do wiadomości fakty, bez łudzenia samej się i bez upiększeń. To pozwoli Ci się uwolnić od przeszłości ( tak jak we śnie oni w końcu pojechali sami). Wasze drogi się rozeszły, a Ty powinnaś teraz kierować się głównie rozsądkiem aby swobodnie móc cieszyć się życiem (tutaj symbol imprezy).

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...